123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 21.06.2019
Vil ha råd fra de unge

Dagbladet  

Toppsjefene i LO og NHO ber ungdomspartiene om hjelp til å trygge den norske modellen for framtida.

Slik blir 22. juli-minnestedet

Dagbladet  

Planene for det omstridte minnestedet er klare. - Vi vet at det er folk som ikke vil ha det, sier Hege Njaa Aschim i Statsbygg.

Svenske løslatt i Ecuador

NRK.no 

Den svenske programmereren Ola Bini, som har tilknytning til WikiLeaks og som har sittet fengslet i Ecuador siden april, ble løslatt fredag, ifølge NTB.Bini får imidlertid ikke forlate landet mens etterforskningen pågår.


Nytt funn i Isdal-saken

NRK.no 

I 1970 ble den mystiske Isdalskvinnen funnet død i en steinrøys utenfor Bergen. Nå er det gjort et nytt funn på åstedet.

Kyrgios fikk 150.000 kroner i bot

Dagbladet  

Tennisstjernen Nick Kyrgios er tildelt en klekkelig bot etter flere utbrudd i en tennisturnering i London denne uken.

Søker vitner etter påkjørsel

TV 2 Norge 

Politiet i Nordland etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i Lødingen i Vesterålen fredag. Kvinnen ble alvorlig skadd i ulykken.

Mann truet med kniv

NRK.no 

Politiet er på plass på Vøyenenga i Bærum med flere patruljer etter at en mann skal ha blitt truet med kniv. Mannen med kniven skal også ha utøvd vold mot hunden sin, og vært sammen med en kvinne som fremstod som redd. Det melder politiet på Twitter.

Tennisstjernen fikk heftig bot

NRK.no (sport) 

Nick Kyrgios er tildelt en bot på om lag 150 000 norske kroner, etter flere utbrudd i en tennisturnering i London. Urokråka som ble diskvalifisert og marsjerte av banen i kampen mot Casper Ruud i Roma i mai, skal blant annet ha beskyldt én av dommerne for kampfiksing.

Politiet rykket ut til Johnson

TV 2 Norge 

Flere av naboene til Boris Johnson varslet natt til fredag politiet etter høylytt krangling fra politikerens hjem.

Fotgjenger fraktet til UNN

NRK.no 

En fotgjenger ble tidligere i dag påkjørt i sentrum av Lødingen. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitner til påkjørselen. – Kvinnen som ble påkjørt er alvorlig skadet og er fløyet til UNN, skriver politiet på Twitter.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.