123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 22.05.2019

- Frykter en tragedie

Dagbladet  

Klima- og miljødepartementet har hatt nytt regelforslag liggende til vurdering i ti måneder. Imens strømmer bekymringsmeldingene på.

Bare 32 lag i Qatar-VM

TV 2 Norge 

FIFA har skrinlagt planene om å utvide VM-sluttspillet i fotball for menn til å omfatte 48 lag allerede i Qatar i 2022. Det blir bare 32 lag i den turneringen.
Landsbyer synker: Må bruke båt til kirken

NRK.no 

Før gikk de til kirken, nå må de ta båt eller svømme. Øya Sitio Pariahan er en av mange i Manilabukta som har sunket flere centimeter de siste årene.


Tyskland lemper på ulvepolitikken

NRK.no 

Tyskland innfører mindre restriktive regler for felling av ulv etter at ulvebestanden har økt siden arten kom tilbake til landet for nesten 20 år siden. Regjeringen åpner for at ulv som gjør alvorlig skade på husdyr kan skytes.

Kan måtte dele Trumps skattemelding

NRK.no 

Ein føderal dommar i New York nektar å avvise stemningane om å få utlevert skattemeldinga til Donald Trump. Demokratane i Representanthuset har stemna to storbankar for å få tilgang til dokumenta. Trump har prøvd å stoppe dette, og saksøker bankane.

- Her kjemper fuglen for livet

Dagbladet  

På denne øya er det 20 tonn plast, og en halv kilo per reir. - Det skulle vært paradis, men har blitt et levende helvete.

Dropper kontroversielle VM-endringer

Dagbladet  

FIFA har skrinlagt planene om å utvide VM-sluttspillet i fotball for menn til å omfatte 48 lag allerede i Qatar i 2022. Det blir bare 32 lag i den turneringen.

Ber om avkolonisering

NRK.no 

FN har vedtatt å kreve at Storbritannia starter avkoloniseringen av Chagosøyene i Indiahavet. Øygruppa ble skilt fra Mauritius i 1965 og blir styrt fra London. Resolusjonen er ikke juridisk bindende og Storbritannia har ingen planer om å følge den.

De 15 største stjernene i U20-VM

Dagbladet  

Nå begynner U20-VM i Polen, der blant annet Norge skal være med. Flere megatalenter vil være representert under mesterskapet.

Her er sommerens beste rosévin

Dagbladet  

Rosévin har virkelig blitt en sommerslager. Dagbladets vinekspert har valgt ut seks av Vinmonopolets beste roséviner. Sjekk hvilken som får sekser.

Daniel «Bond» Craig må opereres

Verdens Gang 

Nå er det klart at filmhelten (51) må operere ankelen etter skaden han pådro seg på settet tidligere i år.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.