123ru.net
World News in Dutch
Добавить новость

Новости за 25.09.2021

*}


LIVE. Krijgen we nog een winnaar op Sclessin?

HLN.be 

• Standard telt 13 punten, Sint-Truiden 10 • Kanaries wonnen recentste vijf matchen van Rouches • STVV voor het eerst weer met fans in uitmatch • Sint-Truiden verloor vorige week derby tegen Genk, Standard de Clásico

Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

HLN.be 

Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio... Читать дальше...

Blijven Doorperen: BelOrta zorgt voor aparte steun op het WK-parcours voor Belgische ploeg en... Michel Wuyts en José De Cauwer

HLN.be 

Blikvanger op het WK wielrennen in Leuven: de vele leuzes op straat. We zagen al een zebrapad dat omgetoverd werd tot een ode aan Wout van Aert en nu steunt ook BelOrta onder het motto ‘Blijven doorperen’ de Belgische wielerploeg met aparte leuzes op het parcours. En ook Michel Wuyts en José De Cauwer ontbreken niet. Het duo geeft morgen voor het laatst samen commentaar.

Taliban zullen naar verwachting niet spreken voor VN

HLN.be 

De radicaal-islamistische taliban zullen ondanks hun verzoek waarschijnlijk niet aanwezig zijn bij het algemeen debat van de Algemene Vergadering van de VN. De vertegenwoordiger die maandag officieel het woord mag voeren namens het land is de huidige ambassadeur bij de VN, Ghulam Isaczai, meldt VN-woordvoerder Stephane Dujarric.
Bijna 5.000 mensen betogen in Namen tegen verplichte vaccinatie

HLN.be 

Bijna 5.000 mensen hebben vandaag volgens de politie in Namen tegen de verplichte coronavaccinatie betoogd en tegen discriminatie op grond van vaccinatie. De manifestatie, waarvoor de autoriteiten toestemming hadden gegeven, was georganiseerd door de vzw Lagardère, een sociaal-medische vereniging in de regio van Bergen geleid door dokter David Bouillon.

Zij zien hun energievoorschot plots serieus verhoogd: “Nooit moeten bijbetalen en nu wordt mijn voorschot ineens verdubbeld”

HLN.be 

Om zelf de historisch hoge energieprijzen enigszins op te vangen, schotelen steeds meer elektriciteits- en gasleveranciers hun klanten plots een abrupte voorschot-verhoging voor. Na eerder Mega dropte nu ook de Vlaamse Energieleverancier dat onaangename nieuws de voorbije dagen in de brievenbus of mailbox van heel wat Vlamingen. Met soms zelfs een bijna-verdubbeling van het voorschot: “Terwijl wij nochtans in een zuinige woning leven en niet buitensporig veel energie verbruiken”, klinkt het bij de onbegrijpende klanten.

Hoe een 15-jarige jongen werd doodgestoken in Oostkamp: “Jordy verdedigde zich. Hij werd al een tijdje opgejaagd en bedreigd”

HLN.be 

“Jordy zou nooit zomaar iemand aanvallen. Hij heeft zich verdedigd.” Familieleden van Jordy D. (19) uit Oostkamp, verdachte van de steekpartij gisteravond die fataal afliep voor de 15-jarige M.M. uit Brugge, zijn niet van plan om hem te laten vallen. “Jordy voelde zich al een tijdje opgejaagd. Donderdag nog probeerden mannen met bivakmutsen zijn woning binnen te dringen.”

Geen feest zonder Haaland: Dortmund-Belgen verliezen van Mönchengladbach

HLN.be 

Zonder de geblesseerde Erling Haaland heeft Borussia Dortmund in de Bundesliga de tweede nederlaag van het seizoen geleden. Trainer Marco Rose verloor met zijn ploeg van Borussia Mönchengladbach, de club waarbij hij de afgelopen drie jaar op de bank zat. Axel Witsel speelde een hele match. Thorgan Hazard viel in aan de rust. Thomas Meunier ging rusten in minuut 83.


PR-muz

Роскошный праздник популярной певицы Полины Изаак Что происходило на мероприятии PIBP в Москве?Новости России

Indrukwekkende wolkenmuur verschijnt boven Antwerpen

HLN.be 

De inwoners van Antwerpen konden vandaag genieten van opvallend weersverschijnsel. Op de beelden die ze ervan maakten, lijkt het wel alsof er uit het niets een gebergte is opgedoemd. In werkelijkheid gaat het om een indrukwekkende wolkenmuur.

Moscow.media


Персональные новости

Russian.city

Знакомства онлайн
Частные объявления


Пойманный на взятке в 7,5 млн рублей генерал МВД из Екатеринбурга отрицает свою вину
Новости спорта


Загрузка...


Cтало известно название вакцины от COVID для детейЗагрузка...


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

«Переход в холодный атмосферный фронт»: синоптики рассказали о погоде в Москве 16 октября

Юрист Прокофьев объяснил россиянам условия возврата денег за ремонт в новостройке

Военный эксперт Рожин: «Визит главы минобороны США может спровоцировать «майдан» в Грузии»

Латвийский журналист в Москве: кажется, что я колюсь лишь для себя…

Музыкальные новости

Блогер на Bentley сбила ребенка на «зебре» в Москве

Лидер «Браво» Хавтан признал незаменимость Агузаровой

Композитор Игорь Крутой застал врасплох переодевающегося Филиппа Киркорова

За сутки в России подтверждено 31 299 случаев COVID-19 в 85 регионах

Новости России

Секретарь СНБО Украины назвал статью Медведева «вызовом» для Европы

Как хранить фрукты и овощи — ТОП-6 лайфхаков

1956. Мануэль Литран в Москве. Часть 2

Telegraph: королева Великобритании Елизавета II отказалась от алкоголя по совету врачей

Экология в России и мире

14 октября 2021 г. в инстаграм аккаунте mkrussia состоится прямой «Дерматокосметическая система Clinical Solutions Mary Kay® - сила чистого ретинола».

Вы нам всё время врали. СССР-Россия

Акула, Хомяк, Волчонок и Пираньи: в Приморском океанариуме речные гиганты имеют имена собственные

Роман Маякин: Нужно показывать собственным примером, чего вы хотите от своих детей

Спорт в России и мире

Теннисист Медведев объяснил своё решение сняться с Кубка Кремля

Теннисист Даниил Медведев снялся с Кубка Кремля в Москве

Даниил Медведев снялся с Кубка Кремля

Даниил Медведев отдохнет в Москве // Лучший теннисист России не сыграет в Кубке Кремля

Moscow.media

Сбил 49 фашистских самолетов и разбился в 50 лет. Кем был единственный крымский татарин, ставший дважды Героем Советского Союза?

Электронные аксессуары американского бренда Hyper скоро в продаже

ГК «Бизнес Кар»: нам важен баланс деятельности компании и ее экологичности

Названы имена участников и дата Национального финала «Детского Евровидения–2021»


Загрузка...