123ru.net
World News in Dutch
Добавить новость

Новости за 11.09.2021

Filou Oostende klopt ZZ Leiden makkelijk in eerste editie BNXT Supercup

Het Nieuwsblad (Basketbal) 

In het Nederlandse ‘s Hertogenbosch vond zaterdag de eerste editie plaats van de BNXT Supercup, een wedstrijd tussen Oostende, de Belgische kampioen, en ZZ Leiden, de Nederlandse kampioen. Het werd een vlotte zege voor de Belgische recordkampioen: 90-68.
De eerste jongens wagen hun kans en Hanne en Marthe zorgen meteen voor grote verrassing: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

HLN.be 

Wordt het weer een meisje, of toch voor het eerst een jongen? De ultieme zoektocht naar een opvolger van Klaasje is nu echt van start gegaan. Tijdens de eerste auditieronde zaterdagavond op VTM waagden 16 kandidaten hun kans met een zelfgekozen K3-liedje. Zo probeerden ze Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury, Ingeborg en Gordon in de kijkjury én de 100-koppige publieksjury in de studio te overtuigen. En - zo bleek aan het einde van de aflevering - ook Hanne en Marthe spelen een belangrijke rol.
Opvoering van Jan Fabre op Biënnale van Charleroi geschrapt

HLN.be 

De opvoering van ‘The Fluid Force of Love’ door het gezelschap Troubleyn van Jan Fabre tijdens de Biënale Charleroi Danse is geannuleerd. Dat maakte de organisatie vanavond bekend. Als reden wordt verwezen naar "de druk en de scheldwoorden die dit programma omringden".

Charleroi Danse schrapt voorstelling Jan Fabre

De Tijd 

21:28 De opvoering van 'The Fluid Force of Love' door het gezelschap Troubleyn van Jan Fabre tijdens de Biënnale Charleroi Danse is geannuleerd. Als reden wordt verwezen naar 'de druk en de scheldwoorden di...

Tientallen arrestaties bij Franse demonstraties tegen coronapas

HLN.be 

Bij demonstraties in Franse steden tegen de coronapas en de coronaregels zijn zeker 76 mensen opgepakt, melden lokale media. In totaal kwamen er ongeveer 121.000 mensen op de 207 protesten af, ongeveer 20.000 mensen minder dan vorige week zaterdag. In Frankrijk wordt al negen weken gedemonstreerd tegen de coronapas.

Ruim 400.000 betogers bij mars voor onafhankelijkheid Catalonië

HLN.be 

Ruim 400.000 betogers deden vandaag mee aan een demonstratie voor Catalaanse onafhankelijkheid in Barcelona. Het protest is een aantal dagen voordat de regionale Catalaanse regering overlegt met de Spaanse regering over samenwerking en mogelijk meer autonomie voor de regio.

“Overtuig mama om een husky voor ons te kopen”: wie was Cesar Alviar, het 9/11-slachtoffer wiens kleindochter iedereen deed glimlachen tijdens herdenking

HLN.be 

“Kan je mama alsjeblieft overtuigen om een husky te kopen?” Een Amerikaans meisje toverde vandaag tijdens de 9/11-herdenkingen een lach op het gezicht van alle aanwezigen. Ze was een van de vele mensen die de namen van familieleden mochten voorlezen, en las zo ook de naam van haar overleden grootvader Cesar Alviar voor. Alviar (60) werkte op de 94ste verdieping van de noordelijke toren toen die 20 jaar geleden instortte. “Hij kuste me altijd voor hij ging werken”, vertelde zijn vrouw eerder in een interview. Читать дальше...

Cercle Brugge keert uitzichtloze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwinning tegen Zulte Waregem

HLN.be (sport) 

In een vooral na de pauze beklijvende semiderby knokte Cercle Brugge zich vanuit een verloren positie terug en vermeed het een vierde opeenvolgende nederlaag. Een dubbele achterstand werd eerst weggewerkt en in een turbulente slotfase pakte de Vereniging zelfs de volle buit bij een ontgoocheld en ontgoochelend Zulte Waregem (2-4). Tweemaal Alex Millán, Vitinho en Hotic zorgden voor een Brugs feestje in de Elindus Arena, waar Francky Dury zich afvraagt hoe zijn team zich vanuit een zetel zo kon laten wegzetten.


Моргенштерн

Автор песни о Путине заявил, что Моргенштерн судится с ним из-за денегНовости России

Meteen een tweeklapper! Lukaku opent ook op Stamford Bridge zijn rekening en helpt Chelsea met fraaie goals aan zege tegen Aston Villa

HLN.be (sport) 

Twee kansen, twee goals: dat was kort samengevat de wedstrijd van Romelu Lukaku tegen Aston Villa. De Rode Duivel opende al vroeg de score, waarna hij helemaal aan het gaatje op fraaie wijze de 3-0-eindstand op het bord ramde. Chelsea staat zo met tien punten uit vier wedstrijden naast Manchester United aan de leiding. Morgen kunnen ze wel nog het gezelschap krijgen van Liverpool en Everton.

Moscow.media


Персональные новости

Russian.city

Знакомства онлайн
Частные объявления


28% махачкалинцев считают, что нужно инвестировать, чтобы зарабатывать
Новости спорта


Загрузка...


Столичные следователи обвинили режиссера "Ералаша" Белостоцкого в развращении несовершеннолетнихЗагрузка...


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

В Германии рассказали, как снизить зависимость от поставок топлива из России

Немецкий политик Вебер назвал замену российскому газу в Европе

Путин заявил, что Россия будет стремиться к заключению мирного договора с Японией

Кризис в отношениях Азербайджана и Ирана исчерпан, Баку достиг цели – ГОЛОС ИЗ МОСКВЫ

Музыкальные новости

Яндекс.Карты показали пробки в 9 баллов в Москве вечером 20 октября

Пресс-атташе Лукашенко Эйсмонт: президент отказался надевать маску в больнице из принципа

Лукашенко посетил клиники в Минском районе

Путин: Минобороны РФ поможет российским больницам с поставками кислорода

Новости России

У российского режиссёра детского кино обнаружили детское порно

Самарская область установит локдаун с 25 поктября по 7 ноября

Юные художники из Нижнего Новгорода победили на международном конкурсе талантов

После объявления нерабочих дней вырос спрос на российские курорты и Турцию

Экология в России и мире

В Ставрополе обсудили тему «Колумбайн» и идеология ненависти в молодежной среде: диагностика и профилактика»

Путешествие в и из Москвы.

Станислав Попов: Кубок мира – важная часть моей жизни!

Новинка: Масло для бороды MKMen®. Его борода. Его правила.

Спорт в России и мире

Потапова уступила Халеп в первом круге Кубка Кремля

Потапова проиграла Халеп на старте турнира WTA в Москве

Касаткина вылетела с турнира WTA в Москве, проиграв в первом круге

Карацев – второй россиянин в 1/4 финала турнира ATP в Москве

Moscow.media

Собственную вакцину против коронавируса в 2023 году выпустит Белоруссия

Пияла

* * *

ГК «Эдит Про» обновит для «Ленэнерго» информационные системы на базе «1С»


Загрузка...