123ru.net
World News in Dutch
Добавить новость

Новости за 08.09.2021

Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt over zijn vriendschap met Peter R. de Vries: “Heel zuur dat we onze ruzie niet meer bijgelegd hebben”

HLN.be 

De Nederlandse misdaadjournalist John van den Heuvel was vandaag te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. De man krijgt 24/7 politiebescherming en getuigde daarover bij Gert en James. Daarnaast vertelt hij ook over zijn relatie met Peter R. de Vries, die enkele maanden geleden vermoord werd. De twee kenden elkaar 30 jaar, maar hadden het afgelopen jaar een meningsverschil. “Ik was ervan overtuigd dat dit nog goed zou komen, maar we zijn ingehaald door een verschrikkelijke realiteit.”

Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt over zijn vriendschap met Peter De Vries: “Heel zuur dat we onze ruzie niet meer bijgelegd hebben”

HLN.be 

De Nederlandse misdaadjournalist John van den Heuvel was vandaag te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. De man krijgt 24/7 politiebescherming en getuigde daarover bij Gert en James. Daarnaast vertelt hij ook over zijn relatie met Peter De Vries, die enkele maanden geleden vermoord werd. De twee kenden elkaar 30 jaar, maar hadden het afgelopen jaar een meningsverschil. “Ik was ervan overtuigd dat dit nog goed zou komen, maar we zijn ingehaald door een verschrikkelijke realiteit.”
Schoenenmerk Crocs vond opnieuw fiscale sluiproute

Nrc.nl 

De Amerikaanse schoenenproducent Crocs heeft een alternatief gevonden voor een door de EU verfoeide manier van belastingontwijking. Met de nieuwe in Nederland opgezet fiscale constructie hoeft het tientallen miljoenen euro’s minder belasting te betalen.
MR-voorzitter Bouchez: “Wij blijven tot 2024 in de regering”

HLN.be 

“Wat voor mij zeker is, is dat we in de Vivaldi-regering blijven tot 2024. Ik denk niet dat er een alternatief is en onze medeburgers verwachten dat we slagen. Maar dat is voor mij geen reden om de hervormingen van links zomaar te accepteren.” Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez deze avond in Terzake op Canvas. De verwachte invoering van een coronapas in het Brussels Gewest toont volgens hem de mislukking van het gevoerd beleid aan.

Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België

HLN.be 

Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over... Читать дальше...

Brits parlement stemt in met omstreden belastingverhogingen

HLN.be 

Het Britse parlement is akkoord gegaan met de omstreden belastingplannen van premier Boris Johnson. Die stelde voor de belastingen te verhogen, zodat er geld vrijkomt voor het hervormen van het zorgstelsel en het wegwerken van de door de pandemie veroorzaakte achterstanden in de zorg.

Zangeres Lorde uit de kleren voor Vo­gue-co­ver: “Mijn lichaam is geweldig”

HLN.be 

De veelbesproken nieuwe albumhoes van Lorde (24), waarop haar billen de hoofdrol spelen, was tot voor kort ondenkbaar voor de zangeres. Maar na jaren van onzekerheid zegt de Nieuw-Zeelandse immuun te zijn voor nare opmerkingen over haar lijf. Op een nieuwe Vogue-cover poseert ze met slechts een groot sieraad over haar torso. “Mijn lichaam is geweldig.”


Элджей

Телеведущая Настя Ивлеева рассказала о планах на личную жизнь после развода с рэпером ЭлджеемНовости России

Bob Odenkirk na hartaanval weer aan het werk voor ‘Better Call Saul’

HLN.be 

Bob Odenkirk (58) heeft de draad weer opgepakt nadat hij in juli een hartaanval kreeg en als gevolg daarvan een tijd rust moest nemen. De acteur, die speelde in de serie ‘Breaking Bad’ en nu zijn eigen spin-off ‘Better Call Saul’ heeft, deelde vandaag op Twitter een foto vanaf de werkvloer.

Moscow.media


Персональные новости

Russian.city

Знакомства онлайн
Частные объявления


Министр цифровизации и экономики Австрии Марагарете Шрамбек заявила, что Северный поток-2 должен быть запущен как можно скорее
Новости спорта


Загрузка...


Президент Путин: закон об иноагентах нужно совершенствоватьЗагрузка...


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

Халеп обыграла Кудерметову и вышла в четвертьфинал турнира в Москве

Режиссера «Ералаша» Белостоцкого заподозрили в педофилии и распространении порнографии

Физики оценили количество информации во Вселенной

Путин назвал Россию и США плавильным котлом

Музыкальные новости

Роман Старовойт и Игорь Маковский провели рабочую встречу

Даня Милохин признался, что Евгения Медведева нравится ему как девушка

«Спартак-Нальчик» сыграл вничью с «Форте»

Лукашенко заявил о готовности привиться от COVID белорусской вакциной

Новости России

«Эй, под дождем!»: почему никто не пришел поддержать Талькова-младшего, спасавшего граффити с изображением отца — Daily Storm

Sohu: российский флот может отомстить США за нарушение госграницы «визитом» на Аляску

Журналисты Коми стали победителями «СеЗаМа»

В Японии пожаловались на безразличие России из-за Курильских островов

Экология в России и мире

Новый сезон Северо-Кавказской недели моды стартует в Пятигорске 23 ноября

Самые Бесполезные и Опасные Упражнения на Спину

Путешествие в и из Москвы.

Станислав Попов: Кубок мира – важная часть моей жизни!

Спорт в России и мире

Видеообзор матча Бублик - Марченко на турнире WTA в Москве

Андрей Рублёв: Мне нужно работать над психологией, именно в этом аспекте я уступаю топам

Потапова проиграла Халеп на старте турнира WTA в Москве

Кудерметова пробилась во второй круг турнира WTA в Москве

Moscow.media

Собственную вакцину против коронавируса в 2023 году выпустит Белоруссия

В России до конца года будет зарегистрировано лекарство от COVID-19

Работники ПСЧ-227 ГКУ МО «Мособлпожспас» провели занятия с воспитанниками спортивно-досугового центра

В Сургуте за прошедшие сутки коронавирусом заразилось 67 человека, в Китае — 0


Загрузка...