123ru.net
PUBLIKA.MD (Moldova)
Добавить новость

Новости за 09.05.2020
Accident în lanț pe strada Ismail din Capitală. Patru mașini s-au ciocnit (VIDEO)

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Accident în lanț pe strada Ismail din Capitală. Patru mașini s-au ciocnit cu puțin timp în urmă. Imaginile au fost postate de către un martor ocular pe Facebook.Deocamdată nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit, dar și cine se face vinovat de producerea accidentului.
Citește mai departe...

”Europa are nevoie de o vacanță”. Comisia Europeană va prezenta strategia pentru turism, într-o încercare de a salva măcar o parte din sezonul de vară

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Statele UE ar trebui să garanteze vouchere pentru călătoriile anulate în timpul pandemiei de coronavirus și să înceapă să ridice din restricțiile de la granițele naționale, într-o încercare de a salva ce a mai rămas din sezonul turistic de vară, ar putea afirma Comisia
Citește mai departe...

BREAKING NEWS: Încă doi moldoveni au murit, fiind răpuși de noul coronavirus

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Încă două decese noi de coronavirus în țara noastră. Numărul persoanelor care au murit de COVID-19 a ajuns la 161.Ministerul Sănătății anunță despre decesul unei femeie de 71 ani, din Transnistria. Comorbidități: Diabet zaharat, hipertensiune, cardiopatie.
Citește mai departe...

139 cazuri noi de coronavirus în Republica Moldova

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Alte 139 cazuri de infecție cu noul Coronavirus au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova, toate fiind cu transmitere locală, anunță Ministerul Sănătății.Total teste efectuate în această zi, primar şi repetat - 1.254.
Citește mai departe...

Guvernul britanic introduce noi restricții în contextul pandemiei de COVID-19: Carantină de 14 zile pentru persoanele care ajung cu avionul în Regatul Unit

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Companiile aeriene din Marea Britanie anunță că guvernul de la Londra le-a notificat cu privire la introducerea unei carantine de 14 zile pentru oricine ajunge în Marea Britanie din orice țară în afară de Republica Irlanda, ca răspuns la pandemia de COVID-19, scrie b1.ro.
Citește mai departe...

Cum va fi vremea în data de 10 mai. Câte grade vor indica termometrele

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Mâine, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 20 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. 22 grade sunt prognozate la Orhei. La Tiraspol sunt anunțate 23, iar la Leova 24. La Cahul şi Comrat nu vor fi mai mult de 25 de grade.
Citește mai departe...

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.