20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Новости за 16.05.2018

Myrhol og Tangen til finale

Bjarte Myrhol og Eivind Tangen er klar for finale i det danske håndballsluttspillet sammen med Skjern. Finaleplassen ble sikret etter 38–30 mot GOG. I finalen venter Bjerringbro-Silkeborg for Myrhol & co.

Norske Lionel klar for Elitloppet

Travstjernen Lionel er invitert til Elitloppet. Storløpet på Solvalla siste søndag i mai har en førstepremie på tre millioner svenske kroner.

Krogh tilbake på fotballbanen

Finn-Hågen Krogh spilte sin første fotballkamp på to år da Tverrelvdalen slo Bossekop 7–0 borte i 4. divisjon Finnmark onsdag. Krogh startet på benken, men fikk spille de siste minuttene for Tverrelvdalen i lokaloppgjøret.

Adressa: Bendtner til røntgen

Nicklas Bendtner fikk en smell i kneet mot Lillestrøm, og gikk av banen etter 71 minutter. Fredag skal dansken på røntgen. – Med tanke på det som skjer, med VM og de tingene der, er det ingen vits i å ta noen sjanser, sier Bendtner til Adressa.

Qaka klar for FCSB

Kamer Qaka går fra CSM Politehnica til storklubben FC Steaua Bucuresti. Albaneren, med en fortid i blant annet VIF, Sarpsborg 08 og Kristiansund, har signert en femårskontrakt.

Tromsø er best i Nord-Norge

Runar Espejord scoret kampens eneste mål da Bodø/Glimt ble slått 1–0 i «Slaget om Nord-Norge» 16. mai. – Det kan ikke bli deiligere, sier Runar Espejord etter kampen.

Bare uavgjort for Brann

Christian Grindheim ga Haugesund ledelsen 1–0 på Brann Stadion, men Kristoffer Barmen reddet ett poeng da han stanget inn 1–1 i 2. omgang. Brann leder fortsatt serien, mens Haugesund er nummer fire.

Råsterk seier for Ranheim

Erik Tønne scoret to mål for Ranheim da de slo Kristiansund 3–1 borte onsdag. De blåkledde står med seks seirer på åtte kamper og er, sensasjonelt nok, nummer tre i eliteserien.

Endelig seier for Solskjær

Etter fire kamper uten seier løsnet det omsider for Ole Gunnar Solskjærs menn da de slo Strømsgodset 2–0 16. mai. Ruben Gabrielsen og Eirik Hestad scoret målene for Molde.

Oppskriftsmessig seier for RBK

Rosenborg vant 3–0 over Lillestrøm 16. mai. Nicklas Bendtner, Pål-Andre Helland og Alexander Søderlund nettet for RBK.

Johnson ble helten for VIF – igjen

Etter 14 minutter scoret Sam Johnson kampens eneste mål da Vålerenga slo Stabæk 16. mai. VIF-spissen har nå scoret syv mål på ti kamper.

Norge får ekstra verdenscuprenn

Til vinteren blir det nok et verdenscuprenn i Norge. 8. og 9. desember blir det verdenscup i langrenn på Beitostølen, melder NTB. Dette ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino.

West Ham gir slipp på Moyes

David Moyes fikk kun seks måneder som sjef i West Ham. Klubben søker nå etter ny trener, og styreleder David Sullivan mener en ny mann skal være på plass i løpet av ti dager.