123ru.net

Noizz.hu

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro
Добавить новость
Октябрь
2020

Все новости
„Van, aki szerint a magamfajták miatt hal majd ki az emberiség” – ezért utasítják el sokan a gyermekvállalást

Noizz.hu 

Karrierista szemlélet, szabadság megőrzése, félelem a felelősségtől és még vagy millió oka lehet annak, ha valaki úgy dönt, nem vállal gyermeket. Sokan azonban úgy érzik, döntése miatt a többségi társadalom megvetéssel néznek rájuk. Egy gyermekvállalást elutasító Facebook-csoport tagjaival beszélgettünk, hogy megtudjuk, milyen döntések és okok állnak az egyéni történetek mögött.

A ma éjszakai lehet az utolsó óraátállítás

Noizz.hu 

Utoljára történhet meg velünk, hogy az óraátállítás miatt elkésünk egy reggeli programról vagy éppen túl korán érkezünk meg a megbeszélt helyszínre - az EU ugyanis tavasszal eltörli a téli és a nyári időszámítást, a tagállamok maguk dönthetnek, a nyári vagy téli számítást választják.

Ru24.pro


Слухи, сплетни...

Новости Москвы на Moscow.mediaВсе города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.