Χαλαζόπτωση στην Αργιθέα: Χαλάζι σαν καρύδι για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο – «Τσάκισε» δέντρα και κηπευτικά
Σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου περιοχές της Αργιθέας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Το φαινόμενο ξέσπασε ξαφνικά στη δημοτική κοινότητα Αχελώου και διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά.
Η μανία της φύσης επικεντρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μαράθου, της γέφυρας Κοράκου και των Βραγκιανών. Οι κάτοικοι, όπως γράφει ο «Νέος Αγών», είδαν έκπληκτοι να πέφτει χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού, το οποίο σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του.
Από τη σφοδρή καταιγίδα επλήγησαν κυρίως τα κηπευτικά και τα οπωροφόρα δέντρα της περιοχής. Κάτοικοι ανέφεραν εκτεταμένες καταστροφές σε καρυδιές και συκιές, με τους παραγωγούς να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση.
