با حضور در صحنه حادثه، فعالیت امدادگران را سختتر نکنید
سخنگوی جمعیت هلالاحمر از شهروندان آسیب دیده خواست در دقایق اولیه حادثه از هرگونه تقلا خودداری کرده و با اعلام سکوت و استفاده از سوت یا چراغ موبایل، موقعیت خود را به امدادگران اطلاع دهند.
به گزارش ایلنا، مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلالاحمر با بیان توصیههایی برای افرادی که در آوار یا محل حادثه گرفتار شدهاند، افزود: در دقایق اولیه حادثه، از هرگونه تقلا و حرکت بیمورد خودداری کنید؛ چراکه در این لحظات، صدای آژیر و آلارم خودروهای امدادی بالاست و ممکن است صدای مصدومان به گوش نرسد. به همین دلیل به همه توصیه میکنیم در سکوت کامل، با صدا زدن، استفاده از سوت یا روشن کردن چراغ موبایل، موقعیت خود را به امدادگران اطلاع دهند.
سخنگوی هلالاحمر هشدار داد که تلاش بینتیجه برای جلب توجه امدادگران، ضمن ایجاد اضطراب و استرس، باعث اختلال در تنفس و کاهش اکسیژنرسانی به فرد مصدوم میشود.
