26
27 28

Virumsejr i jævnbyrdig kamp mod Lemvig Basket

0

Lørdag spillede Lemvig Basket og Virum Go Dream revanchekamp for pokalfinalen, og efter endnu en jævnbyrdig kamp fik Virum sin revanche med en sejr på 62-72.

Det var Lemvig som kom bedst i gang med kampen, da de med frisk spil, godt forsvar og effektivt angreb fik sat et godt pres på gæsterne. Kun Gillian Abshire skabte problemer på sin gamle hjemmebane for Lemvig. Men tre 3ere sørgede hun for at Virum ikke var bagud mere end 12-9 efter fire minutter. Herefter kom Virum i bedre kontrol, og med stabilt forsvarsspil blev Lemvig bremset. Holdene fulgtes dog ad til en pausestilling på 17-18 til Virum.

I 2. periode var det Virum som satte sig på spillet. Valerie Driscoll viste god styrke under kurven, og Lemvig lader sig frustrere for meget over en let linje fra dommerne. Gæsterne udnytter hjemmeholdets manglende fokus til at opbygge en føring på 23-2 med tre minutter tilbage af perioden. De sidste minutter vågner Lemvig op igen og med tre point fra først Ivana Udovalieva og derefter Sarah DeShone kommer værterne med i kampen igen, og ved halvlegen er kampen helt åben igen med stillingen 32-34.

Lemvig kommer stærkt ud efter pausen og overtager hurtigt føringen. Et godt tempo overrasker Virum lidt og Lemvig holder sig foran med et par point. Som perioden skrider frem ændre spillet sig til at blive mere og mere præget af hårdt arbejde end poleret basketball. Begge hold kæmper forbilledligt for hver eneste bold og position. Det giver masser af intensitet og spænding, men ingen af holde får for alvor et spillemæssigt overtag, og derfor holdes afstanden konstant inden for et par point. Perioden slutter lige, og dermed fastholder Virum føringen på to point, 45-47.

De to hold fortsætter med at følges ad gennem de sidste 10 minutter, og spillemæssigt fortsætter med mere slid end flot spil. Midt i perioden er stillingen 53-54 og kampen kan stadig falde ud til begge sider.

Lemvig kommer først i fejlproblemer, og det kommer til at spille en rolle i de sidste minutter, hvor Virum er meget effektive fra straffelinjen. Samtidig kommer Lemvig ikke for alvor til gode skudmuligheder, men 3 point af Sarah DeShone holder hjemmeholdet inde kampen med 62-65 og omkring et minut tilbage. Gillian Abshire gør dog endnu en gang det onde ved sit tidligere hold, og sætter tre point kort efter, og det bliver det afgørende stød til Lemvig.

I kampens sidste sekunder kæmper Lemvig for de sidste muligheder, men det lykkes ikke at finde de rigtige chancer. I stedet kan Virum udbygge føringen til slutresultatet 62-72.

Lemvigs point: Erin McDonnell 21p (10 reb), Sarah DeShone 15p, Kayla Bernsen 12p, Ivana Udovalieva 6p, Ani Kolyandrova 3p, Reka Fejes 2p, Megi Kolyandrova 2p og Yana Kozhohavona 1p.

Virums point: Valerie Driscoll 21p (15 reb), Nikoline Østergaard 19p, Gillian Abshire 17p, Ansofie Schirmer 7p, Frederikke Mollerup 6p og Ellen Marie Iversen 2p