نکونام: تراکتور فقط ۳۰ درصد توانش را نشان داد
جواد نکونام پس از پیروزی ۲ بر صفر تراکتور مقابل پیکان، هواداران را عامل اصلی انگیزه تیمش دانست و تأکید کرد سرخپوشان تبریزی هنوز با شرایط ایدهآل فاصله دارند و میتوانند در ادامه فصل عملکرد بهتری ارائه دهند.
به گزارش ایلنا، جواد نکونام پس از برتری تراکتور برابر پیکان در نشست خبری حاضر شد و ضمن تبریک این پیروزی به هواداران، کسب سه امتیاز در هفته نخست را اتفاقی مهم برای تیمش دانست.
سرمربی تراکتور گفت: «به هواداران عزیزمان تبریک میگویم که امروز روز فوقالعادهای را برای تیم رقم زدند. این برد مبارک آنها باشد. سه امتیاز مهمی گرفتیم و با توجه به تغییرات زیادی که در تیم ایجاد شده بود، شروع لیگ کار سادهای نبود. واقعاً از حضور هواداران لذت بردم و امیدوارم تا پایان فصل بتوانیم از این حمایت بزرگ استفاده کنیم و به موفقیت برسیم.»
