شناسایی۱۲ گلوگاه خدمات شهری در بحرانها/۹ ساختمان پرخطر شیراز وارد مرحله قانونی ایمنسازی شدند
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با تأکید بر ضرورت افزایش تابآوری شهری در برابر بحرانها و حوادث، از آغاز اجرای مجموعهای از طرحهای مطالعاتی و عملیاتی در حوزه خدمات شهری، مدیریت بحران، فضای سبز و زیرساختهای شهری خبر داد.
به گزارش ایلنا، روحالله خوشبخت امروز ۹ خرداد در نشست خبری تشریح عملکرد حوزه خدمات شهری شهرداری شیراز اظهار کرد: در جریان ناآرامیهای دیماه سال گذشته، ارتباطات در شیراز دچار اختلال و حتی قطعی شد، اما سامانههای ارتباطی شهرداری توانستند بخش مهمی از این مشکل را مدیریت کرده و تا حد زیادی برطرف کنند.
وی با اشاره به شناسایی آسیبهای موجود در حوزه خدمات شهری افزود: ۱۲ مورد آسیب جدی در حوزه خدمات شهری، از جمله مشکلات هدایت آبهای سطحی و برخی کمبودهای زیرساختی که در بحرانها و حوادث اخیر نمایان شد، شناسایی شده و برای رفع آنها برنامهریزی عملیاتی انجام گرفته است.
