لزوم توجه تمامی مسئولان به تقویت خدمات رایگان پلی کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی لامرد
جمعی از اعضای کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی لامرد بر لزوم تقویت خدمات پلی کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی امام رضا (ع) لامرد تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از لامرد، «عبدالرضا روحی» دبیر خانه کارگر شهرستانهای لامرد و مهر در جریان بازدید از پلی کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی امام رضا(ع) لامرد اظهار کرد: هفته تأمین اجتماعی فرصت مناسبی بود تا به نمایندگی از کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی لامرد و حومه، از خدمات تمامی دست اندرکاران، کادر درمان و کارکنان اداری این مرکز درمانی تجلیل کنیم و حمایت همه جانبه خود را برای تداوم و گسترش خدمات این مجموعهی درمانی اعلام کنیم.
وی افزود: خوشبختانه با حضور خانم علوی به عنوان مدیر پلی کلینیک تأمین اجتماعی لامرد ، شاهد راهاندازی مجدد بخش دندانپزشکی بودیم که موجب رضایتمندی جامعهی کارگری و بازنشستگی شده است.
