Добавить новость
123ru.net
World News
Июль
2023

نماینده‌گی دایمی افغانستان در ملل متحد وضعیت مهاجرین افغان را مورد بحث قرار داد

0
نمایندگی دایمی افغانستان در دفتر ملل متحد در جینوا وضعیت مهاجرین افغان را که از راه های غیر قانونی به کشور های اروپایی می روند و با دشواری ها رو به رو می شوند٬ با گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در میان گذاشته است.



این نماینده گی می‌گوید، آن عده از افغان‌ها که از راه‌های غیرقانونی می‌خواهند به کشورهای خارجی برسند حین این گونه سفرها با وضعیت نامناسب روبه‌رو شده و حتی به خدمات اولیه دسترسی نمی‌داشته باشند.



محب‌الله طیب، مشاور ماموریت دایمی افغانستان در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در جینوا ناوقت روز سه‌شنبه در صفحۀ توییترخود نوشت که در یک نشست دفتر سازمان ملل متحد در جینوا وضعیت افغان‌هایی را که برای رسیدن به کشورهای خارجی راه‌های غیرقانونی را پیش می‌گیرند، با گزارشگر ویژۀ بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد در میان گذاشته است:



"تمام معلومات این را نشان می‌دهد که پس از گرفتن افغانستان توسط طالبان، شماری از مردم کشورشان را رها کرده و به مهاجرت رو آورده اند. آنها با این کارشان با مشکلات جدی روبه‌رو می‌شوند، آنها تمام خانواده و دارایی‌شان را پشت سر می‌گذارند و به امید یک زندگی خوش و لذت‌بخش رو به مهاجرت می‌آورند، بدبختانه که این منزل آنها با خطرها، تبعیض و سو استفاده‌ها همراه می‌باشد"



به گفتۀ آقای طیب، با آن که این پناهجویان افغان به مقصدشان نمی‌رسند، اما در مسیر راه با بازداشت‌ها، بیرون کردن‌ها و بی‌بهره شدن از حقوق شان روبه‌رو می‌شوند.

 




از سوی دیگر شماری از افغان‌ها که از راه‌های غیرقانونی به کشورهای خارجی رفته اند، از سختی‌های این راه سخن می‌گویند.




عالم خان خوگیانی یکی از این افغان ها است که در سال ۲۰۲۰  به کشور بلجیم رسیده است.



او به رادیو آزادی گفت که رفتن به  خارج از راه‌های غیرقانونی بازی کردن با زندگی است.



او می‌گوید، بیشتر کسانی که می‌خواهند خود را از راه‌های غیرقانونی به اروپا یا کشورهای دیگر غربی برسانند، چانس زنده ماندن‌شان بسیار اندک است:



"من خودم ۱۵ روز در کرواسیا و حدود ۴۰ روز در ترکیه زندانی بودم، زمانی که زیاد پیاده‌روی می‌کنی فشار گرسنگی زیاد می‌شود، حالت سخت‌تر از آن این است که پولیس‌های ترکیه و یونان تا سرحد مرگ لت و کوب می‌کنند، طوری لت و کوب می‌کنند که اصلا بالایت رحم نمی‌کنند."



این درحالیست که قبل از حاکمیت دوبارۀ طالبان در افغانستان رفتن به کشورهای خارجی از راه‌های غیرقانونی نیز جریان داشت، اما به اساس گزارش‌های بخش مهاجرت سازمان های بین‌المللی، پس از ۱۵ آگست سال ۲۰۲۱ مهاجرت قانونی و غیرقانونی افغان‌ها بیشتر شده است.



دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در گزارش اخیر خود گفته بود که تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی ۹.۲میلیون افغان در تمام جهان به گونۀ اجباری بیجاه شده اند که از این تعداد تنها ۸.۲ میلیون‌شان در کشورهای آسیایی و بیشترشان در کشورهای جنوب غربی آسیا مستقر شده اند.



به اساس این گزارش، آمار مهاجرت افغان‌ها در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل آن ۴۳ درصد بیشتر بوده است.





Загрузка...


Губернаторы России

Спорт в России и мире

Загрузка...

Все новости спорта сегодня


Новости тенниса

Загрузка...


123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Загрузка...

Загрузка...

Экология в России и мире




Путин в России и мире

Лукашенко в Беларуси и мире



123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Smi24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.






Здоровье в России и мире


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России






Загрузка...

Загрузка...





Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net



Спонсоры 123ru.net