شارژدافیر طالبان در تهران: به الله گل مجاهد مشوره دادم که به افغانستان برگردد
حقانی در گفتگو با رادیو آزادی به روز دوشنبه گفت که مجاهد چند بار به سفارت افغانستان در تهران مراجعه کرده است. ایران سفارت افغانستان در تهران را چند ماه قبل به حکومت طالبان سپرد:
"زمانیکه سفارت ایران به امارت اسلامی سپرده شد، پس از آن الله گل مجاهد با سفارت در تماس بود. در دیدار آخر به خاطری آمده بود که مشوره بگیرد که افغانستان برگردد و یا نه؟ من برایش گفتم که برگشتش به افغانستان هم برای خود او و هم برای ملت افغان خیر خواهد بود."
چند ماه پس از برگشت طالبان به قدرت در افغانستان نوار ویدیویی در شبکههای اجتماعی دست به دست شد که نشان میداد اعضای طالبان الله گل مجاهد را لت و کوب و تحقیر میکردند.
الله گل مجاهد که نماینده مردم کابل در ولسی جرگه پیشین بود، اندکی پس از انتشار آن ویدیو از افغانستان بیرون شد.
