Добавить новость
123ru.net
World News
Май
2023

روزنامه دیلی سن: وضعیت اطفال در افغانستان بسیار ناگوار است

0
روزنامه دیلی سن



روزنامه «دیلی سن »که در بنگله دیش به نشر میرسد درمورد سخنان اخیر صندوق حمایت از اطفال ملل متحد (یونیسف) مطلبی را نشر کرده که گفته است وضعیت اطفال در افغانستان بسیار ناگوار است.


به نوشته روزنامه نماینده یونیسیف برای افغانستان فران ایکویزا روز پنجشنبه در نیویورک به خبرنگاران گفت در افغانستان تقریبا ۹۰ درصد مردم با فقر فاصله کم دارند که اطفال از آن جدی متاثر میباشند.



نماینده یونیسف گفته که در سال روان ۲۰۲۳ در افغانستان در حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار طفل با سوء تغذی دچار میباشند که ۸۷۵ هزار آنها با سو تغذی جدی رو به رو هستند که حیات آنها را به خطر مواجه کرده و به معالجه نیاز دارند.



فران ایکویزا گفته است که در سال جاری از ماه جنوری تا ماه مارچ در نتیجه انفجار مهمات منفجر ناشده در افغانستان ۱۳۴ طفل کشته و یا هم معلول شده اند.



به گفته او بیشتر این اطفال به جمع آوری آهن پاره ها مشغول بودند که برای فروش آنها را جمع آوری می کردند.



نماینده یونیسف می گوید تعداد اطفال کارگر که سن شان در حدود شش سال است به یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر میرسد که در شرایط خطرناک کار می کنند.


روزنامه میلیتری تایمز



روزنامه میلیتری تایمز چاپ امریکا در شماره اخیر خود در مورد نقض حقوق بشر درافغانستان مطلبی را نشر کرده است.


در آغاز مطلب می خوانیم که یک گروه حقوق بشر مستقر در بریتانیا روز پنجشنبه یک کمپاین را برای مستند ساختن نقض حقوق بشر در افغانستان بعد از بازگشت طالبان به قدرت آغاز کرده است.



در این موارد مستند سازی، نقض حقوق بشر توسط طالبان ، شاخه خراسان گروه داعش و دیگر گروه های افراطی شامل است که به نوشته روزنامه یک تصویر وحشت ناک افغانستان امروزی را ترسیم میکند.



نشریه می افزاید مرکز پایداری اطلاعات که یک نهاد غیر انتفاعی است با این ابتکار می خواهد توجه مردم را به رفتار نا مناسب با افراد ملکی، ژورنالیستان و اقلیت های قومی در افغانستان جلب کند.



میلیتری تایمز به نقل از خبرگزاری اسوشیتد پرس نوشته که این مرکز با نشر نقشه آنلاین به کمک گروه بنام شاهدان افغان ۱۳۰۰ دیتا پوینت را به نشر رسانده که تخطی های حقوق بشری در افغانستان در آنها ثبت شده است.



سازمان ملل متحد در اوایل ماه جاری میلادی بر مجازاتی که طالبان در محضر عام به مردم میدهند از جمله دره زدن و سنگسار انتقاد کرده و خواهان جلوگیری چنین مجازات شد.



ملل متحد می گوید که تنها در شش ماه گذشته ۲۷۴ مرد، ۵۸ زن و دو کودک در محضر عام دره زده شده اند.





Загрузка...


Губернаторы России

Спорт в России и мире

Загрузка...

Все новости спорта сегодня


Новости тенниса

Загрузка...


123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Загрузка...

Загрузка...

Экология в России и мире




Путин в России и мире

Лукашенко в Беларуси и мире



123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Smi24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.






Здоровье в России и мире


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России






Загрузка...

Загрузка...





Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net



Спонсоры 123ru.net