Добавить новость
123ru.net
World News
Май
2023

برخی از اعضای تیم ملی هندبال افغانستان در ایران کار های شاقهٔ ساختمانی را انجام می‌دهند

0
برخی از اعضای تیم ملی هندبال افغانستان می‌گویند که به دلیل مشکلات اقتصادی در ایران کار شاقه می‌کنند.



آنان در صحبت با رادیو آزادی ادعا کردند که پس از حاکمیت دوبارۀ طالبان عصریه‌ای که برایشان داده می‌شد، قطع شد و در افغانستان با مشکلات اقتصادی و امنیتی روبه‌رو بوده‌اند.

 

ذبیح‌الله اسلام‌یار ۲۵ ساله و باشندهٔ ولایت لوگر است که می‌گوید، به مدت ۶ سال عضو تیم ملی هندبال افغانستان بود٬ اما حالا در ایران کارگر ساختمانی است:

 

"بعد از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان از آرزو‌های خود، پیشرفت و امتیازات خود چی دختران و پسران باز ماندیم، عصریه‌ای ناچیزی که سه ماه بعد همان سه هزار افغانی بود دوسال می‌شود به دست نیاوردیم، می‌خواستیم بیرق سه رنگ افغانستان را در جام‌جهانی هندبال به اهتزاز دربیاریم، اما من با یک ورزشکار دیگر در کشور ایران عامیانه بگویم با بیل و کلنگ اندازه مزد ۱۵ روز معاش قبل از حکومت امارت در افغانستان که اگر زمینه برایش فراهم می‌بود کار می‌کردیم این‌جا کار می‌کنیم."




مجیب‌الله خالقی ۲۴ ساله  می‌گوید که عضو تیم ملی هندبال افغانستان است ٬ اما در حال حاضر در ایران زندگی می‌کند.




او هم گفت که برای پیشبرد زندگی روزمره‌اش در یکی از شرکت‌های ساختمانی کار می‌کند.



مجیب‌ الله خالقی، به رادیو آزادی می‌گوید:



"وقتی که ما داخل المپیک شدیم، کارت ما بیرق سه رنگ افغانستان را داشت طالبانی که در دهن دروازۀ المپیک بود کارت‌های ما را شکستاندن و نگذاشتن که داخل المپیک شویم، بنا بر همین محدودیت‌ها و مسابقات خارجی که ما با بانوان داشتیم مجبور شدیم بیایم به ایران، این هم مشکل است یک ورزشکاری که به مسابقات جهانی رفته و از افغانستان در مسابقات آسیایی نمایندگی کرده حال با بیل و کلنگ کار کند خیلی سخت است برایشان."




آنان همچنان ادعا کردند که در افغانستان با مشکلات امنیتی نیز مواجه بودند.



کمیتۀ ملی المپیک افغانستان در کنترل حکومت طالبان تأیید می‌کند که پول عصریۀ ورزشکاران پرداخته نشده و علت آن را مشکلات تخنیکی عنوان می‌کند.



اتل مشوانی، سخنگوی این کمیته با تأیید این موضوع به رادیو آزادی گفت، اما ادعای موجودیت مشکلات امنیتی برای ورزشکاران نادرست است:



"در همین دو سال از نگاه تخنیکی برای ورزشکاران عصریه داده نشده، تیم تخنیکی ریاست فنی بالای این موضوع کار می‌کند تا دیتابیس برای ورزشکاران ساخته شود و در مدت نزدیک معاش‌شان پرداخته شود، در تمام افغانستان امنیت برقرار است ما در تمام بخش‌ها تیم، کلپ‌ها و صدها ورزشکار داریم، در هر بخش افغانستان فعالیت می‌کند، این برای ورزشکاران، جهان و دیگر کشورها معلوم است."




در همین حال این ورزشکاران می‌گویند که با سرنوشت نامعلوم و شرایط بد اقتصادی در کشور ایران بسر می‌برند و از جامعهٔ جهانی می‌خواهند که به مشکلات و وضعیت ورزشکاران افغانستان توجه کنند.



پس از حاکمیت دوبارۀ طالبان، شمار زیادی از ورزشکاران افغان اعم از زنان و مردان بنابر دلایل اقتصادی و امنیتی افغانستان را ترک کردند که برخی از آن‌ها هنوز هم در کشورهای سوم در بی‌سرنوشتی به سر می‌برند.





Загрузка...


Губернаторы России

Спорт в России и мире

Загрузка...

Все новости спорта сегодня


Новости тенниса

Загрузка...


123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Загрузка...

Загрузка...

Экология в России и мире




Путин в России и мире

Лукашенко в Беларуси и мире



123ru.netмеждународная интерактивная информационная сеть (ежеминутные новости с ежедневным интелектуальным архивом). Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Smi24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net.

Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам объективный срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть — онлайн (с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии).

123ru.net — живые новости в прямом эфире!

В любую минуту Вы можете добавить свою новость мгновенно — здесь.






Здоровье в России и мире


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в России






Загрузка...

Загрузка...





Друзья 123ru.net


Информационные партнёры 123ru.net



Спонсоры 123ru.net