123ru.net

Svt.se

Svt.se

Svt.se
Февраль
2020
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Все новости

Bodström: ”Tror det läggs ner” 

Svt.se 

Den tidigare justitieministern Thomas Bodström (S) tror att Palmeutredningen kommer läggas ned.  – Jag tror vi får leva med att det här är ouppklarat.
Polisen tog 46 fortkörare i Sillre

Svt.se 

Det är många som kör for på riksväg 86 i Sillre i Sundsvalls kommun. Högsta tillåtna hastighet är 50 km i timmen och trafikpolisen bötfällde inte mindre än 46 förare under tisdagen.


Experten: Så luras du av bedragarna

Svt.se 

Bedragare gör ett gediget arbete för att hitta sina offers svaga punkter. Det gör att det är svårt att säga vem som kan falla offer, menar psykiater Niklas Långström – Man ska vara försiktig med att säga att det handlar om sköra eller svaga personer, i många fall är det ganska vanliga människor.

Personal flyttad från hotad skola

Svt.se 

En anställd vid Skee skola i Strömstad har under minst ett år mottagit rasistiska hot. Nu är hen förflyttad till andra tillfälliga arbetsuppgifter inom kommunen.

Elever efter domen om skolattack: ”Det känns skönt”

Svt.se 

Efter domen mot mannen som planerade en attack mot Fredrika Bremer-gymnasiet i Haninge upplever elever SVT Stockholm pratat med en lättnad. Men de säger också att det är otäckt att veta att någon tänkt skada elever i deras skola.

Fängelsecell ska locka sommarjobbare till Kriminalvården

Svt.se 

Till sommaren behövs 250 sommarvikarier inom Kriminalvården i Region Väst. För att locka personer till yrket har de gett sig ut med en trailer där det finns en cell och VR-teknik som ska visa hur anstalten ser ut. – Det är svårt för folk att besöka oss så därför måste vi visa oss ute i samhället, säger Niklas Andersson, kock på Kriminalvården.

Veckans brotts expert: Åklagaren vet vad som hände

Svt.se 

Veckans brotts expert Johanna Björkman, före detta åklagare och advokat, reagerar på nyheten att Palmeåklagaren kommer att ge besked i åtalsfrågan kring mordet på Olof Palme inom de närmaste månaderna.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.