123ru.net

Iltalehti.fi

Iltalehti.fi

Iltalehti.fi
Июль
2019

Все новости

Polkupyöräilijä kuoli Riihimäellä – Autoilija tuli stop-merkin takaa, eikä huomannut vanhusta

Iltalehti.fi 

Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. 35-vuotias nainen törmäsi lauantaina iltapäivällä Riihimäen Uramossa autolla pyöräilijään, joka kuoli onnettomuuspaikalle elvytyksestä huolimatta. Poliisin mukaan pyöräilijä oli ajanut pyörätien jatkeella risteysalueella. Pyörätien jatke on pyöräilijöille merkitty paikka tien ylittämistä varten, mutta se ei kuitenkaan ole sama asia kuin suojatie. Pyörätieltä ajoradalle tultaessa pyöräilijän on väistettävä sekä... Читать дальше...

Aurinko helli Weekend-festarien kävijöitä – katso tästä kooste nuorten suosimasta festivaalista

Iltalehti.fi 

Aurinkoinen sää lämmitti iloista festarikansaa. NRJ ja IL-TV löivät hynttyyt yhteen ja yhdistivät voimansa Weekend-festivaaleilla Helsingissä perjantaina 19. ja lauantaina 20. heinäkuuta. Jere ja Janne juonsivat Iltalehden suoraa lähetystä perjantaina, ja juttutivat kävijöitä ympäri Suomen – sekä tietty testasivat festivaalien ruoka- sekä aktiviteettiantimet.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.