123ru.net

Globus

Globus

Globus.jutarnji.hr
Добавить новость
Июнь
2020
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Все новости

'TOČNO JE ZNAO KOJI SU MU CILJEVI!' Psihijatar vještak uvjeren da je ubojica iz Đakova bio ubrojiv na dan maskara

Globus 

DVOSTRUKO UBOJSTVO - Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Andriji Drežnjaku za dvostruko ubojstvo, Blaženke Poplašen i Ivana Pavića, djelatnika Centra za socijalnu skrb u Đakovu. Vještak psihijatrijske struke prof. dr. sc. Pavo Filaković ustvrdio je kako je Drežnjak "osoba ispodprosječne do granične inteligencije, ali ne na razini mentalne retardacije."
VIDEO: TONY ZA JUTARNJI 'Nisam antivaxer, ali na HRT-u nemaju hrabrosti otvoriti tu temu'

Globus 

ZOVU GA CJEPINSKI - Tony Cetinski izazvao je novu buru u jučerašnjem izdanju HRT-ove emisije “Dobro jutro, Hrvatska”. Popularnog pjevača su u emisiji ugostili kako bi rekao koju riječ o svojem novom singlu “Dom”, kojeg je snimio u duetu s reperom Marinom Ivanovićem Stokom, no potkraj javljanja preko Skypea skrenuo je s teme i pozvao gledatelje da se pridruže akciji štetnosti protiv cijepljenja - Danu žrtava oštećenih cjepivom.

Kuća od crnog drva s travnatim krovom

Globus 

JEDNOSTAVNA I ŠIK - U modi, crna boja uvijek funkcionira. Jednostavna je i šik. Jednom su prilikom pitali poznatog japanskog modnog dizajnera Yohji Yamamota zašto je uvijek odjeven u crno, rekao je: "Crna je skromna i elegantna u isto vrijeme, ali i tajanstvena. Ali prije svega crna govori: Ne smetam ti - ne smetaš me". Istim su se principom vodili i nizozemski arhitekti iz studija FillieVerhoeven Architects prilikom projektiranja Vile SG21.

Moćna kombinacija betona i drva u interijeru

Globus 

Da moramo izdvojiti dva materijala koja u paru najbolje simboliziraju industrijski stil, to bi svakako bili beton i drvo čija kombinacija istovremeno u prostor unosi i toplinu i hladnoću, kao i grubu i glatku teksturu što ovaj spoj čini idealnim odabirom za prostore vlasnika koje privlači taj stil uređenja. Dramatičnost koju unosi beton u interijer ublažava mekoća drva, a četiri interijeri u nastavku služe kao primjer ovog izvrsnog para.

OMILJENI GENERAL I TRUMPOV BIVŠI MINISTAR OBRANE U ISTUPU BEZ PRESEDANA UZDRMAO AMERIKU Poteze američkog predsjednika usporedio s nacističkom taktikom

Globus 

MATTISOV J'ACCUSE - James Mattis osoba je koja u američkom društvu uživa veliki ugled, neovisno o političkom opredjeljenju ili svjetonazoru. Nakon blistave vojničke karijere, u kojoj je obavljao čitav niz važnih zapovjednih dužnosti, prihvatio je poziv Donalda Trumpa da bude njegov ministar obrane. Na toj je funkciji u javnosti doživljavan kao jedna od 'odraslih' osoba u predsjednikovom kabinetu, tj. netko za koga se vjerovalo da je u stanju spriječiti neki nesmotreni potez kakvima je Trump sklon. Читать дальше...

Amerikancima rad od kuće postao 'novo normalno'

Globus 

PROMJENA NAVIKA - Više će ljudi nastaviti raditi od kuće i kada prođe epidemija koronavirusa, smatraju tri od četiri direktora ljudskih resursa u američkim kompanijama. Epidemija je promijenila uobičajene radne prakse i milijuni radnika privremeno su radili od doma kako se ne bi izlagali potencijalno smrtonosnom virusu.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.