123ru.net
EuropaLibera.org

Joseph Biegun: Kremlinul menține trupe în Moldova și Georgia „fără acordul țării gazdă”

06
Joseph Biegun: Kremlinul menține trupe în Moldova și Georgia „fără acordul țării gazdă”

Adjunctul secretarului de stat american Stephen Biegun a acuzat Rusia că încalcă suveranitatea și integritatea teritorială a mai multor state din OSCE, că încearcă să submineze procesele democratice din regiune și comite abuzuri împotriva propriilor săi cetățeni.

Vorbind în prima zi a unei reuniuni ministeriale OSCE care a început joi, Biegun s-a referit la agresiunea Rusiei în estul Ucrainei și la ocuparea peninsulei ucrainene Crimeea. „Acțiunile Rusiei în Ucraina și în alte părți, flagranta sa încălcare a legislației internaționale și a principiilor fondatoare ale OSCE, au dus la deteriorarea pronunțată a mediului de securitate european”, a mai spus Biegun, care a mai notat că Kremlinul menține trupe în Moldova și Georgia „fără acordul țării gazdă”.

Demnitarul american a acuzat de asemenea autoritățile de la Moscova că folosesc „dezinformarea și alte metode hibride” pentru a „submina procesele democratice din alte state”, în  timp ce încalcă drepturile și libertățile fundamentale al cetățenilor ruși. Stephen Bigun a scos în evidență și acțiunile brutale ale regimului de la Minsk, care încalcă drepturile omului prin reprimarea violentă a demonstrațiilor la care se cere demisia președintelui Aleksandr Lukașenka.

Мобильный 6
Загрузка...
Комментарии для сайта Cackle


Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.