123ru.net
World News in Swedish

Леся Никитюк показала волосы на интимном месте и призналась в самых смелых желаниях

Питер обогнал Москву по приросту: коронавирус в России

Илон Маск подарит $100 млн за "упаковку" для противных запахов: принять участие может каждый 

Владимир Путин сообщил о возможном снятии коронавирусных ограничений

Новости за 23.10.2020

Vrålar av smärta – och gör hattrick

Expressen 

Hattrick av Patrick Bamford.

27-åringen visade vägen för Leeds som såg till att succélaget Aston Villa förlorade sin första match i Premier League.

– När jag var i Premier League senast sa folk kanske att jag inte var redo, säger Bamford efter matchen.
Expert: "Trumps fredståg rullar vidare"

SvD 

Flera av hans föregångare har misslyckats. Men USA:s president Donald Trump kan gå till historien som fredsmäklare i Mellanöstern, anser experten Anders Persson.Så tycker grannländerna om Sveriges coronastrategi – 6 månader senare

Svt.se 

I maj frågade vi tre från våra grannländer om hur stämningen var i deras länder och om hur de såg på Sverige. Nu har nästan ett halvår gått sedan dess, och vi befinner oss i en ny situation. Men hur står det till i våra grannländer, och hur ser de på Sverige nu?

Norden stramar åt coronareglerna inför helgen

Svt.se 

Smittan ökar i Sverige och de andra nordiska länderna. I Sverige är det slutfestat, enligt statsminister Löfven – och i Danmark stoppas alkoholförsäljning efter klockan 22. I Norge väntas nya restriktioner införas på måndagen.

Personlig assistent däckade av knark på jobbet

Expressen 

En man som har behov av personlig assistans skrek på hjälp i timmar eftersom personalen som skulle hjälpa honom var utslagen, påverkad av narkotika. Nu döms den kvinnliga assistenten för framkallande av fara för annan, rapporterar Göteborgs-Posten.Nytt fredsavtal mellan Israel och Sudan

Sverigesradio 

Sudan sällar sig nu till de länder som sluter fredsavtal med Israel, som det tredje landet på kort tid efter Förenade Arabemiraten och Bahrain. Nyheten annonserades av Donald Trump, som samtidigt tog bort Sudan från listan över länder som sponsrar terrorism. Han kallade nyheten för en stor seger för USA och för fred i världen.

”Rör sig inte om en massgrav”

Sverigesradio 

I veckan gjordes upptäckten av en massgrav med patienter som dött i spanska sjukan vid Frösöns mentalsjuhus i Östersund. Men nu säger Maria Press, som är enhetschef på Länsarkivet i Östersund, att det inte finns belägg för det skulle röra sig om en massgrav, och kritiserar mediehanteringen av frågan.

Ru24.proСлухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.