123ru.net
World News in Swedish

Леся Никитюк показала волосы на интимном месте и призналась в самых смелых желаниях

Лера Кудрявцева рассказала о переменах в жизни после перелома крестца

В России выявлен 20921 новый случай коронавируса

Минниханов об электромобиле «Кама-1»: «Как тебе такое, Илон Маск?»

Новости за 13.10.2020

Chefsläkaren om dödligheten bland äldre: ”Övertygad att det har skett avvikelser”

Svt.se 

Journalisten Maciej Zaremba skriver i en artikel på DN kultur att region Stockholm under pandemins början använde sig av ett system för att kategorisera vilka äldre som var tillräckligt friska för att få sjukhusvård och vilka som bara lämpades för palliativ vård. Men det stämmer inte riktigt, enligt region Stockholms chefsläkare Johan Bratt. – Vi har varit tydliga med att det är individuella bedömningar som gäller, säger Bratt i Aktuellt.
Böter kan ha motsatt effekt för att stoppa smittan

SvD 

I Storbritannien riskerar den som inte följer coronarestriktionerna dryga böter. Men det är inte säkert att straff är sättet för att stoppa smittan, det kan till och med vara kontraproduktivt.

KD och M beredda att ändra lagen om gravfrid

Expressen 

Nu hårdnar kraven om dykningar vid Estonias vrak.

Moderaterna och Kristdemokraterna är beredda att ändra på lagen om gravfrid för att möjliggöra nya undersökningar, rapporterar TV4 Nyheterna.

– Svensk lagstiftning får inte vara det som hindrar den undersökning som många nu har krav på, säger riksdagsledamoten Hans Wallmark (M). Premiär för ”Debatten” – Åkesson (SD) och Hirvonen (MP) möts i Expressen TV

Expressen 

SD-ledaren Jimmie Åkesson vill ha ”krig” – om migrationspolitiken.

– Sverige är fullt, hävdar han. 

På onsdagen möter han språkrörskandidaten Annika Hirvonen Falk (MP) i premiären av Expressens nya debattprogram.

– Miljöpartiets flyktingpolitik utgår från mänskliga rättigheter och barnkonventionen. Det gör inte Sverigedemokraternas, säger hon. 

Uteblivna löneökningar tvistefråga i förhandlingarna

Sverigesradio 

I avtalsrörelsen ställde sig fack och arbetsgivare inom industrin i dag försiktigt positiva till ett förslag om att teckna långa löneavtal som löper ut våren 2023. Facken vill att deras medlemmar ska kompenseras för uteblivna löneökningar under coronakrisen, men det säger Teknikföretagens förhandlingschef Tomas Undin bestämt nej till.

Mammans oro innan sonen sköts utanför familjens hem

Expressen 

När han slutade med fotboll och bytte umgänge blev mamman orolig.

Tre år senare senare sköts mannen, 19 år gammal, till döds – utanför familjens lägenhet.

Efteråt dök män i skyddsvästar upp.

Mordet kopplas enligt polis till den nya konflikten kring Järvafältet: mellan ”Husbys hyenor” och ”Filterlösa grabbar”.Stina Blomgren: ”Han säger att vi måste ducka här”

Svt.se 

Den Islamiska staten är i dag en skugga av den terrorsekt som styrde över stora landområden i Irak och Syrien för sex år sen. Men terroristerna har dragit fördel av att tusentals internationella soldater dragit sig tillbaka från Irak under coronapandemin. – De har ökat sin aktivitet i år och de blir fler, säger peshmergasoldaten Srud Barzine.

Новости от Russian.CityСлухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.