123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 25.04.2020
Conducătorul suprem al Coreei de Nord Kim Jong Un ar fi în stare vegetativă

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Conducătorul suprem al Coreei de Nord Kim Jong Un ar fi în stare vegetativă, informează tmz.com. Informațiile privind starea de sănătate a liderului nord-coreean deocamdată nu sunt confirmate oficial.Publika.md amintește că dictatorul ar fi suferit o operație pe cord pe 12 aprilie.
Citește mai departe...

Rețeta care aduce sistemul imunitar la cote maxime

Noi.md 

Despre usturoi, se știe deja că este de 100 de ori mai puternic decît antibioticele în lupta cu bolile, iar proprietățile anti-virale sînt cît se poate de eficiente. Mierea, lămîia și piperul roșu au și ele o reputație foarte bună. Împreună, formează un adevărat elixir care te ajută să previi nenumărate boli - de la o banală răceală la cancer. Rețeta de mai jos are un timp de preparate minim

COVID-19: În Italia vor fi distribuite 150.000 de teste serologice din 4 mai

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Italia va începe din 4 mai o campanie de teste serologice la care vor participa 150.000 de persoane, menită să aducă mai multe informaţii despre pandemia de COVID-19, a anunţat sâmbătă înaltul comisar delegat pentru combaterea coronavirusului Domenico Arcuri citat de agerpres.ro.
Citește mai departe...

Statistică sumbră. Alte cinci persoane au murit din cauza COVID-19

Noi.md 

Ministerul sănătății anunță decesul a înco cinci persoane infectate cu COVID-19. O primă victimă a virusului este un bărbat de 80 ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 22.04.2020, în stare gravă. Pneumonie interstițială bilaterală, evoluție gravă. Comorbidităţi: Diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă, hipertensiune arteri

"Moldovagaz" se va ocupa de furnizarea căldurii și electricității

Noi.md 

SA "Moldovagaz" intenționează să dezvolte activ și alte tipuri de afaceri și să se ocupe nu doar de furnizarea și distribuția gazelor naturale, dar și de energia electrică și termică, precum și de extinderea rețelei de vînzare a gazului comprimat-metan pentru alimentarea automobilelor. Declarația a fost făcută de președintele SA "Moldovagaz", Vadim Ceban, în cadrul emisiunii "Mecanismul de ac

Ministra Sănătății punctează: „Reluarea unor activități sociale nu se referă la localitățile aflate în carantină”

Agora.md 

Revenirea la plimbările în aer liberă și la comerțul cu amănuntul, promise de autorități începând cu ziua de luni, nu se referă și la localitățile aflate în carantină. Declarația a fost făcută de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă. Șefa de la Sănătate a precizat că oamenii din localitățile în care sunt înregistrate focare de infecții vor respecta în continuare regimul strict.

E necesar să ne dezinfectăm alimentele cumpărate de la magazin?

Noi.md 

Cele mai multe țări afectate de pandemie au impus restricții de circulație în această perioadă, însă oamenilor le este permis să meargă la magazine ca să-și cumpere alimente, în timp ce alte produse pot fi comandate online. În mod natural, foarte mulți oameni își pun problema dacă mersul la cumpărături este sigur și se întreabă ce ar trebui să facă în momentul în care au ajuns acasă cu proviziile.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.