123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 18.04.2020
Cum scapi de pesticidele de pe fructe și legume

Noi.md 

Fructele si legumele sînt o sursa excelenta de vitamine, minerale si nutrienti, necesari pentru o dieta echilibrata. Insa cele mai multe fructe si legume pe care le cumparam din magazine pot contine chimicale si pesticide. Inainte de a le consuma, trebuie sa stii ca le poti face mai sanatoase si poti scapa de chimicalele de pe ele, scrie girly.ro. {{360888}}Cea mai mare cantitate de substante daun

A fost descoperită o modalitate eficientă de a întineri inima

Noi.md 

Oamenii de știință au demonstrat experimental eficacitatea efortului fizic asupra restaurării celulelor stem. Oamenii de știință de la școala de Medicină Stanford au demonstrat că activitatea fizică restabilește mușchii inimii. Cercetătorii au efectuat un experiment de laborator pe șoareci cu vîrsta de 20 și 3-4 luni, echivalentul a 60-70 de ani și 20-30 de ani la om. Șoarecii din grupul cel

Cel puţin 7.000 de oameni au murit în cămine pentru bătrâni în SUA

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Cel puţin 7.000 de oameni au murit în cămine pentru bătrâni de pe întreg teritoriul SUA din cauza COVID-19, boala respiratorie cauzată de coronavirus, potrivit unui articol publicat vineri în The New York Times, informează sâmbătă dpa, citată de Agerpres.
Citește mai departe...

Atac cibernetic asupra spitalelor din Cehia, în plină pandemie de COVID-19

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Mai multe spitale cehe au informat recent că au fost ţinta unor tentative de atacuri cibernetice la care au reuşit să reziste. „Situaţia este acum calmă, am înregistrat incidente punctuale care au fost dejucate“, a declarat vineri ministrul ceh al sănătăţii Adam Vojtech.
Citește mai departe...

Noul coronavirus pare să afecteze şi creierul, susțin cercetătorii

Agora.md 

Medicii din New York care tratează pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au observat tot mai des apariţia unui alt simptom al bolii, pe lângă febră, tuse şi respiraţie îngreunată: unii dintre pacienţi sunt afectaţi de o stare de confuzie importantă, care îi face să nu mai ştie unde se află şi nici în ce an trăiesc, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.