123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 06.04.2020
Basistul trupei Duran Duran, vindecat de COVID-19

Noi.md 

John Taylor, basistul trupei britanice Duran Duran, spune că a fost diagnosticat cu COVID-19 şi precizează că o parte din teama generată de pandemia de coronavirus este justificată. John Taylor a relatat pe Facebook că a fost diagnosticat în urmă cu trei săptămîni cu COVID-19, însă s-a vindecat după ce a stat în autocarantină. “Poate că sînt un tip de 59 de ani robust, îmi place să cred că sînt, s

Coronavirus: Boris Johnson în terapie intensivă

EuropaLibera.org 

Premierul britanic Boris Johnson, contaminat cu noul coronavirus cu peste 10 zile în urmă a fost mutat la terapie intensivă, a anunțat biroul premierului. Conducerea guvernului a fost preluată provizoriu de ministrul de externe Dominic Raab, relatează BBC. Johnson fusese internat duminică seară, pentru că simptoamele bolii Covid-19 persistau. Dar inițial s-a spus că este spitalizat pentru a fi sub observație și pentru noi teste. Starea de sănătate s-a agravat în cursul după amiezii de luni. Boris Johnson are 55 de ani.

Cum arată libertatea după 43 de zile de carantină totală în Wuhan (FOTO)

Noi.md 

O tînără din Wuhan și-a relatat, într-un jurnal preluat de The Guardian, primele două ore de libertate, după mai bine de o lună în care a stat închisă total în casă, în orașul chinez crunt lovit de epidemia care s-a extins între timp în întreaga lume. Marele oraș Wuhan, din China centrală, se pregătește să relaxeze semnificativ restricțiile impuse pentru controlul epidemiei izbucnite încă din 201

10 bebeluși născuți la Timișoara, confirmați pozitiv cu coronavirus

Agora.md 

Zece bebeluși născuți la Spitalul Municipal Timișoara, România, au fost confirmați cu coronavirus, în timp ce pentru mamale acestora testele la COVID-19 au fost negative. Autoritățile române precizează că nouă mame împreună cu nou-născuții au fost externate deja, în perioada 2- 4 aprilie, în unitatea sanitară fiind în continuare internată o singură mamă, scrie hotnews.ro.

Alte 17 cadre medicale, confirmate azi ca fiind pozitive la COVID-19

Agora.md 

Din numărul total de cazuri noi de infectare cu COVID-19 confirmate astăzi, 17 sunt din sistemul medical. Informația se conține într-un comunicat al Ministerului Sănătății. , printre care: medici-5, asistenţi medicali-6, felceri-1, personal auxiliar-5 persoane.

Numai de bine. Exerciții simple pentru o stare bună

Antena3.ro 

Chiar dacă pare greu, sportul ar trebui să facă parte din viața noastră în fiecare zi. Cornel Moca, instructor  de fitness ne artată câteva exerciții pe care ar trebui să le facem în fiecare zi.

Din cauza cererilor enorme pentru incinerare, autoritățile spaniole cer famililor să-și înmormânteze provizoriu rudele răpuse de COVID-19

Antena3.ro 

Autoritățile din Spania spun că sistemul nu era pregătit să proceseze un număr atât de mare de cadavre. La morgi și cimitire, aglomerarea a devenit de neimagint, mai ales în Madrid și Barcelona. Serviciul de pompe funebre roagă familiile decedaților să accepte să își înmormânteze provizoriu rudele pentru următorii doi ani.

Înmormântările nu durează mai mult de 5 minute în Spania

Deschide.md (Moldova) 

Pandemia de coronavirus pune pe repede înainte înmormântările în Spania, în condițiile stării de urgență și a interdicțiilor legate numărul maxim de persoane care pot fi împreună la un anumit moment, relatează CNN. La un cimitir din Madrid, înmormântările durează nu mai mult de cinci minute, iar persoanele din familia celui decedat trebuie să păstreze distanța.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.