123ru.net
World News in Romanian
Добавить новость

Новости за 03.04.2020

Bernie Ecclestone o să fie tată la 90 de ani

Noi.md 

Bernie Ecclestone, fost director executiv al Formula One Group, companie care administrează competiția Formula 1, va deveni tatăl unui băiat, informează Mediafax, care citează Daily Mirror. Miliardarul britanic va împlini în luna octombrie vîrsta de 90 de ani și va avea în această vară primul său copil cu Fabiana Flosi, soția sa în vîrstă de 43 de ani. Ecclestone mai are trei fete din căsătorii an
Lev Leșcenko a cîntat din salonul de spital, unde este internat cu COVID-19 (VIDEO)

Noi.md 

Celebrul cîntăreț rus Lev Leşcenko, diagnosticat cu COVID-19, a cântat de pe patul de spital. El a ales să interpreteze cîteva rînduri din piesa "Надежда", care în traducere din rusă înseamnă speranţă. La final, el le-a transmis şi un mesaj fanilor săi. "Aveţi grijă de casa, rudele şi apropiaţii voştri, dar şi desigur de sănătate, care este unică pentru fiecare dintre noi". Iniţial, Lev Leşcenko,

Doctorița decedată din cauza COVID-19 va fi reînhumată

Agora.md 

La o săptămână după ce doctorița Ecaterinei Litvinschi, decedată din cauza COVID-19 a fost înmormântată, rudele sale anunță că au primit autorizare de a o deshuma. Aceasta pentru că răposata avea rezervat un loc de veci.

Erdogan bagă tineretul în izolare. Măsura intră în vigoare de sâmbătă

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat o izolare obligatorie pentru persoanele cu vârste mai mici de 20 de ani începând de vineri, la miezul nopţii, înăsprind măsurile pentru a opri epidemia de coronavirus care se răpândeşte în Turcia.
Citește mai departe...

Studiu: Microbii eliminați în timpul strănutului pot parcurge o distanță pînă la 8 metri

Noi.md 

Cercetătorii de la MIT din Cambridge au analizat strănutul cu o cameră care filmează 2.000 de cadre pe secundă. Strănutul, tusea şi expiraţia produc nori de aer care conţin picături de diferite dimensiuni. Norul le permite picăturilor şi încărcăturii lor de microbi să parcurgă chiar şi până la 7-8 m, potrivit cercetărilor recente. Este mult mai mult decât se credea până acum. Asta, în condițiile î

Instrumentiștii de la Moldovan National Youth Orchestra, pe scena Românii au Talent. Câți de „Da” au luat (VIDEO)

Agora.md 

Astăzi, pe scena „Românii au Talent” au pășit încrezători trupa de instrumentiști de la Moldovan National Youth Orchestra. Aceștia au venit cu o suită de piese din repertoriul Carla`s Dreams, la ediția a X-ac având și ei 10 ani de la fondare. Cu patru de DA, muzicienii în frunte cu Andriano Marian au mers în etapa următoare, scrie ea.md.

Studiu: Marte a avut cel puţin două depozite antice de apă

PUBLIKA.MD (Moldova) 

Cercetătorii au descoperit, pe baza semnăturilor chimice, că pe Marte au existat cel puţin două depozite de apă.Descoperirea apei pe Marte sau cel puţin o serie de urme ale prezenţei acesteia pe suprafaţa acestei planete reprezintă o realizare impresionantă a ştiinţei moderne.
Citește mai departe...

Viceguvernatorul BNM Ion Sturzu va sta în arest preventiv încă 30 de zile

Agora.md 

Viceguvernatorul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Ion Sturzu, va sta în arest la domiciliu încă 30 de zile. Măsura preventivă a fost prelungită prin hotărârea instanței de judecată la 3 aprilie. Informația a fost confirmată de șefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.