2019

Новости за 18.09.2019

City herjet med Sjakhtar

Dagbladet

Engelske lag dominerte mesterligaen forrige sesong, men Manchester City ble eneste Premier League-lag med seier i åpningsrunden av årets turnering.

Atletico reddet poeng på overtid

NRK.no (sport)

Juventus fikk en god start på årets mesterligasesong da de tok ledelsen 2–0 mot Atlético Madrid på bortebane, men hjemmelaget kom knallsterkt tilbake. Juan Cuadrado og Blaise Matuidi sørget en 2-0-ledelse til laget fra Torino, mens Stefan Savic reduserte til 2-1 20 minutter før full tid. På overtid sørget Hector Herrera for at det ble ett poeng til begge lagene i sesongdebuten. I den andre kampen i gruppen sørget Lokomotiv Moskva for en fin start på turneringen, da de slo Bayer Leverkusen 2–1 i Tyskland.

Atlético slo tilbake

TV 2 Norge

Juventus ledet 2-0, men så svarte Atlético Madrid. Oppgjøret i Champions League endte 2-2, etter at Atlético Madrid scoret utligningsmålet på overtid.

Manchester City overlegne i Ukraina

Manchester City vant komfortabelt 3–0 borte mot Sjakhtar Donetsk i første kamp av mesterligaens gruppespill. Riyad Mahrez, İlkay Gündoğan og Gabriel Jesus scoret målene for gjestene. I den andre kampen i gruppen slo Rosenborgs overmenn, Dinamo Zagreb, Atalanta hele 4–0.

Di Maria herjet med Real Madrid

Tidligere Real Madrid-spiller Angel Di Maria stod for to av målene da PSG slo Real Madrid 3-0 i første kamp av mesterligaens gruppespill. Begge Di Marias mål kom i første omgang, mens Thomas Meunier økte ledelsen på overtid av den andre omgangen. Både Gareth Bale og Karim Benzema satt også ballen i mål, men scoringene ble annullert for henholdsvis hands og offside.

Di Maria-show da PSG knuste Real Madrid

Verdens Gang

(Paris Saint-Germain - Real Madrid 3–0) Ángel Di María var i en klasse for seg selv, og herjet med sine gamle lagkamerater. Dermed fortsatte Real Madrids svake sesongåpning.

Di María glitret da PSG slo Real Madrid

TV 2 Norge

PSG spilte i perioder ut Real Madrid på eget gress og tok initiativet i gruppe A i Champions League. Zinedine Zidane er bekymret etter 0-3-nederlaget.

Vil øke sigarettprisene i Danmark

NRK.no

Det må bli dyrere å kjøpe sigaretter, mener regjeringen i Danmark, som foreslår å øke prisen per pakke til 50 danske kroner. Den sosialdemokratiske regjeringen København foreslår et prishopp i to omganger, skriver avisen Danmark onsdag.

Kaller demonstranter terrorister, hyller politiet

NRK.no

Økt terrorisme fra demonstrantene vil føre til at folk i Hongkong forlanger at politiet bruker mer makt, mener leder for tenketank som i mange år har sittet tett på makten i Beijing.

- Dette blir en nøkkelkamp

Rosenborg Ballklub

André Hansen mener Rosenborg er nødt til å ta poeng fra LASK om de skal oppnå ambisjonene om avansement fra gruppespillet i Europa League.

Музыкальные новости
Игорь Бутман

«Джаз у Старой крепости»: кузбассовцы встретились с Игорем Бутманом и Даниилом Крамером

Персональные новости
Чемпионат

Женская команда ВК "Тамбов" вышла в четвертьфинал Чемпионата России Первой лиги

Abid Rajas støttespillere: Ikke svekket etter Frp-konflikt

Det ble steile fronter i regjeringen etter at Venstre-politiker Abid Raja beskyldte Fremskrittspartiet for «brun propaganda». Raja står like sterkt i partiet nå som tidligere, mener flere av hans støttespillere.

Fly med motorstopp måtte nødlande

NRK.no

I 3000 fots høyde stanset plutselig motoren helt, og de to om bord i et småfly måtte i løpet av et par minutter nødlande, skriver Totens blad. Nødlandingen skjedde rett etter klokka 18.00 onsdag, ved Bilittkiosken på Skreia.Til alt hell gikk det bra.