123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 27.07.2019

Klovn lagde kaos på vei fra Norge

NRK.no 

En person utkledd som klovn om bord på et britisk cruiseskip gikk amok på vei fra Bergen til Southampton, og startet en blodig krangel, der flere ble skadet. Ifølge The Guardian hadde skipet vært på en tur i norske fjorder.
Livløs person var kvinne

NRK.no 

Personen som ble funnet livløs i vannet ved Bygdøy i Oslo var en kvinne, det bekrefter politiet til VG. De sier det er for tidlig å si om det har skjedd noe kriminelt, men hun skal obduseres.


– Han hoppet i taket av glede

NRK.no 

Norske Zain Al Rafeea (14) i Hammerfest trollbandt verden med hovedrollen i filmen «Kapernaum». Nå får han Oscar for rollen. Og selve prisen? Den ble overrakt av postmannen.

Store forskjeller: Så dyr er hytteskatten

Dagbladet  

300 000 hytteeiere i Norge betaler eiendomsskatt, men kostnaden varierer med flere tusenlapper i året. Mange kommuner har høyere skattetakst på hytter enn på boliger, og antallet kommuner med eiendomsskatt er fordoblet på ti år.

Det smarteste båtvalget du kan gjøre

Dagbladet  

I sin størrelse er Viknes 1030 unik i norsk sammenheng. Rundt 1.000 produserte båter siden 2001 gjør den til tidenes mest populære båt i sin klasse.

Innfører væsketiltak i varmen

NRK.no 

Arrangørene av fotballturneringen Norway Cup har innført flere tiltak for at fotballspillerne skal få i seg nok væske i varmen under kampene. – Vi lager ekstra vannposter og dusjtelt, sier Pål Trælvik, generalsekretær i Norway Cup, til VG.

Drepte 13 kvinner på seks år

Dagbladet  

The Yorkshire Ripper var i politiavhør ni ganger, men slapp unna hver gang. Tilfeldigheter førte til at han ble tatt.

Jordskjelv i Japan

NRK.no 

Et skjelv med styrke på 6,3 har rammet kysten sør for Honshu, den største øya i Japan. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Det er ikke meldt om skader.

Massearrestasjon i Moskva

TV 2 Norge 

Russisk politi slo hardt ned på demonstranter som på ny krevde at opposisjonen får stille med kandidater i høstens ordførervalg. Over 1.000 ble pågrepet.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.