123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 23.07.2019

- Hun fortjener en «real runde»

Dagbladet  

To amerikanske politibetjenter antydet at kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez burde skytes. Det kostet dem jobben.
Demonstranter må i retten

NRK.no 

Klimaaktivister fra Extinction Rebellion, som limte seg fast i Norges Bank for å kreve at oljefondet trekkes ut av kull, må møte i retten fordi de ikke har betalt bøtene de fikk, det skriver TV2.


UD: Ingen info om nordmenn i ulykke

NRK.no 

Utenriksdepartementet sier til NTB at de ikke har informasjon som tilsier at det er nordmenn blant de skadde i bussulykken i Tyrkia. En person skal være alvorlig skadd.

Seier for FCK i mesterligakvaliken

NRK.no (sport) 

Ståle Solbakkens FC København har én fot i neste runde i mesterligakvalifiseringen etter at de tirsdag kveld vant 2-0 borte mot walisiske The New Saints. Dermed må det en kollaps til i Parken neste uke om Solbakken & co. ikke skal ta seg videre.

United-kamp i Oslo nesten utsolgt

Dagsavisen 

Det nærmer seg utsolgt Ullevaal stadion til treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United tirsdag 30. juli.

En ivrig byråkrat, påstått løgn og en mystisk underskrift: Slik strandet badstubyggingen for Frank

Nordlys 

Friluftsrådgiver Henrik Romsaas beskyldes for å overkjørt både politiske vedtak og en privat grunneier for å få kontroll over en strandeiendom i Tromsø i en sak med påstått løgn, tette forbindelser og en mystisk underskrift som i all hast ble limt på klagesaken. Romsaas slår imidlertid knallhardt tilbake og nekter å gi opp kampen mot privatisering av fjæra.

«Ingen har jo dødd av dette»

Verdens Gang 

Når dette er argumentet mot de bekymringene vi i Ap har for anbudsutsetting av kriseberedskapstjenester og den pågående ambulanseflykrisen, så må jeg si at det gjør meg kok forbanna.

Miljøaktivister må i retten

TV 2 Norge 

Syv klimaaktivister må møte i Oslo tingrett etter en demonstrasjon utenfor Norges Bank i mai. Årsaken er at de ikke har betalt foreleggene de ble ilagt av politiet.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.