123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 12.07.2019

Jordskjelv på Fillippinene

NRK.no 

Et jordskjelv med styrke 5,8 har rammet nord på øya Mindanao, som er en del av Fillippinene, det melder det amerikanske USGS, som overvåker jordskjelv.

Etterforsker diplomatlekkasje

NRK.no 

Britisk politi har åpnet etterforskning i saken der Storbritannias ambassadør i lekkede dokumenter kalt Trumps regjering inkompetent og klønete, det melder CNN.
Tar flere promillekjørere

TV 2 Norge 

Tross en dårligere sommer i år sammenlignet med i fjor tar politiet flere promillekjørere på sjøen. Krf ønsker nå å få med seg regjeringen på å senke grensen fra 0,8 til 0,2.


– Iran kan bombe Israel

NRK.no 

Sjefen for Hizbollah i Libanon, Sayyed Nasrallah, sier at Iran er i stand til å bombe Israel dersom det skulle bli krig. Han sier i tillegg at Trumps regjering forsøker å «åpne kanaler for kommunikasjon» mellom Iran og USA.

– Hizbollah kan bombe Israel

NRK.no 

Sjefen for Hizbollah i Libanon, Sayyed Nasrallah, sier at de er i stand til å bombe Israel dersom det skulle bli krig. Han sier i tillegg at Trumps regjering forsøker å «åpne kanaler for kommunikasjon» mellom Iran og USA.

Trekker styrker ut av Syria

NRK.no 

Sjefen for Hizbollah i Libanon sier at de har redusert antallet styrker i Syria. Hizbollah har støttet myndighetene i Damaskus med militær støtte fra Russland.

Forsøker å frigjøre hotellet

NRK.no 

Terroristene som tidligere i kveld angrep et hotell i den somaliske byen Kismayu, har fortsatt kontroll over hotellet. NTB melder at politiet forsøker å frigjøre hotellet og at det derfor er vanskelig å anslå antallet dødsfall.

Slik er den perfekte penis

Dagbladet  

Forskning har avdekket hvordan kvinners foretrukne penis er. Vi dro dermed - med forskningen i hånd - på stranden Huk i Oslo og sjekket med kvinnene der om de støtter opp om funnene.

Støtter svensk nei til norsk laks

Dagbladet  

Flere norske kommuner, men også norske restauranter burde vurdere å kutte ut norsk oppdrettslaks fra menyen, mener norsk forening. Maaemo serverer den ikke.

Slettet 23 år gammel verdensrekord

NRK.no (sport) 

Sifan Hassan, som representerer Nederland, satte fredag verdensrekord på en engelsk mil på tiden 4.12,33! Den forrige verdensrekorden på distansen ble satt av russiske. Svetlana Masterkova i 1996. Tiden til Masterkova var 4.12,56.

- Jeg var jo utro

Dagbladet  

Den kunne endt hans liv som politiker. Men for Frp-nestleder Terje Søviknes (50) er voldtektsanklagen grunnen til at han aldri kan slutte.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.