123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 05.07.2019

Viking og Haugesund delte poengene på SR-Bank Arena

Dagsavisen 

I en kamp som ikke vil gå ned i historiebøkene som noe fyrverkeri, klarte verken Viking eller Haugesund å finne veien til nettmaskene. Dermed ble det den første 0-0-kampen siden 2016 på stadion.
Poengdeling i målløst vestlandsderby

Verdens Gang 

(Viking - Haugesund 0–0) Det ble ingen scoringer mellom Viking og Haugesund, og dermed delte vestlandsklubbene på poengene.


Sendte 100 okser til avliving

NRK.no 

Mattilsynet aksjonerte fredag mot en gård i Hedmark. Hundre okser ble tatt med for å avlives og destrueres. – Dette er tragisk for alle parter. Dyra har ikke hatt det bra, sier avdelingsleder i Mattilsynet, Ingrid Bjerke-Matsson.

Polakker dømt for menneskesmugling

NRK.no 

Åtte polske statsborgere er dømt til fengsel for menneskesmugling av flere hundre personer fra Polen til Storbritannia, og for å tvinge dem til slavearbeid. 88 av ofrene har forklart seg til politiet. Det anslås at det er om lag 400 ofre til sammen.

Sverige må reise tomhendt hjem

Nordlys 

Vi tror England slår Sverige i lørdagens bronsefinale i fotball-VM og England blir en av våre sikre på lørdagens tippekupong.

Dumpet hund i vann

NRK.no 

Politiet fant torsdag en død hund i vannet på Garnes i Bergen. Hunden var tilsynelatende dumpet der med kjetting rundt halsen. Politiet etterforsker saken. Det var også festet en søkke på den ene siden av hodet til hunden, skriver Dagbladet.

Live: Haugesund best i gang etter hvilen

Dagsavisen 

Viking er verter for Haugesund for første gang siden 2017, og stiller med toppet mannskap for å vise at de er fylkets beste lag. Andre omgang spilles nå, og stillingen er 0-0.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.