123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 19.06.2019

NRK-avsløringer om grisemishandling

NRK.no 

Norske bønder innrømmer lovbrudd og bruk av vold i skjulte videoopptak som vises i Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter». Det utgjør den mest omfattende undercover-dokumentasjonen av industrielt landbruk i Norge noensinne.
Mattilsynet skal granskes

Dagsavisen 

Stortinget slutter onsdag enstemmig opp om at Mattilsynet må granskes etter skandalerapporten om en minkfarm i Rogaland.

Bønder innrømmer lovbrudd

NRK.no 

Filmet grisefjøs med skjult kamera i en periode over fem år. Avsløringer om systematiske brudd på gjeldende lov- og regelverk, rutinemessig bruk av vold og problematiske holdninger overfor dyrene kom frem.


Falt fra mulig seier

TV 2 Norge 

Johannes Høsflot Klæbo vant Kirkebakken Grand Prix på Hamar. Stian Berg gikk på trynet på oppløpet – med gode vinnersjanser.

Mata signerte ny United-kontrakt

NRK.no 

United-treneren Ole Gunnar Solskjær beskriver midtbaneveteranen Juan Mata som en av de mest intelligente spillerne han har jobbet med. I dag signerte spanjolen ny United-kontrakt som strekker seg fram til 2021.

Skuldingar om illojalitet og rått løp

NRK.no 

FØRDE (NRK): Ikkje til å stole på. Uprofesjonelle. Påstandane var knallharde då fylkesutvalet diskuterte siste runde i striden om aksjane i SFE.

Telenor må betale gigantgebyr

NRK.no 

Konkurranseklagenemnda har gitt Konkurransetilsynet fullt medhold i at Telenor har misbrukt sin dominerende stilling i det norske mobilmarkedet og opprettholder gebyret på 788 millioner kroner, som er det høyeste gebyret ilagt et foretak i Norge.

Gode Graham Hansen-nyheter

NRK.no (sport) 

Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.

Nei til nattog

NRK.no 

Miljøpartiet De Grønne får ikke stortingsflertallet med på å sørge for at det blir mulig å ta nattog fra Oslo til Berlin. Målet med forslaget er å redusere antallet flyavganger mellom Norge og europeiske storbyer.

Friidretts-sjefen: – Norge vil sette VM-rekord

Verdens Gang 

Jakob Ingebrigtsen (18) og 12 andre norske friidrettsutøvere har allerede, to og en halv måned før kvalifiseringsfristen, fått beskjed om at de er klare for VM. Toppidrettssjef Erlend Slokvik er sikker på at Norge vil sette deltagerrekord i mesterskapet i Doha om 100 dager.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.