2019

Новости за 28.04.2019

Talet på omkomne i Indonesia stig

NRK.no

Minst 17 menneske har døde etter flaum og jordskred i Indonesia. Fleire tusen er evakuerte og hundrevis av hus er øydelagde. I tillegg rømte 14 pytonslangar på rundt fire meter. Styresmaktene seier dei har kontroll på seks av desse.

Ranheim slo Viking

TV 2 Norge

Ranheim tok sin første seier for sesongen da de slo Viking hele 5-2 på hjemmebane.

Keeperhelt redda Lillestrøm

NRK.no (sport)

Marko Maric stod som ein vegg og var hovudmannen bak Lillestrøms 1-0 over Haugesund på Åråsen. Kristoffer Ødemarksbakken scora målet eit kvarter før slutt.

Brann tok poenga i Tromsø

Brann vann 2-1 og tok sin første siger i Tromsø på nesten ni år. Kristoffer Løkeberg gav Brann leiinga, Runar Espejord utlikna for Tromsø etter berre ti sekund på bana, men Vito Vormgoor scora då Brann fekk straffe like etter.

Brann på vinnerspor igjen

Dagbladet

Vito Wormgoor ble matchvinner med sin 2-1-scoring for Brann mot Tromsø på Alfheim stadion i Eliteserien i fotball for menn.

Boli-dobbel for Stabæk

Dagbladet

Franck Boli ble den store Stabæk-helten og scoret to mål på to minutter i 1. omgang. Stabæk vant 2-0 og påførte Bodø/Glimts det første tapet denne sesongen.

Kastrati med to då KBK vann

Kristiansund tok alle poenga mot Strømsgodset i Drammen med siger 3-2. Flamur Katsrati gav KBK 2-0 før pause. Godset utlikna med to raske, men gjestene tok sigeren likevel.

Ranheim gikk bananas mot Viking: - Resultatet lyver

Verdens Gang

RANHEIMSFJÆRA (VG) (Ranheim-Viking 5–2) I sitt første seriemøte noen gang, leverte bunnlaget Ranheim og topplaget Viking en tidlig kandidat til «årets eliteseriekamp». I hovedrollen: Øyvind Storflor.

Ranheim gikk bananas mot Viking. Eliteserielegende avgjorde

Kalludra-dobbel da Kristiansund slo Godset

Dagbladet

Liridon Kalludra sikret tre poeng for Kristiansund da Strømsgodset ble slått 3-2 i Eliteserien i fotball søndag. Flamur Kastrati scoret to mål.

Ranheims med siger og fem mål

Ranheim klatra bort frå botnen med sin første siger, 5-2 mot Viking. Gjestene utlikna to gonger, men kunne ikkje kvittere for tre mål i det siste kvarteret. Ola Solbakken scora to for heimelaget.

Brann med sterk borteseier

TV 2 Norge

Brann vant 2-1 borte mot Tromsø takket være mål fra Krsitoffer Løkberg og fra Vito Wormgoor.

Boli bak Glimts første tap

Franck Boli scora to gonger på tre minutt i første omgang og gav Stabæk 2-0 over Bodø/Glimt. Det var Glimts første tap denne sesongen.

Музыкальные новости
Григорий Лепс

Телефон раздора: что грозит Лепсу за удар по смартфону фанатки

Персональные новости
Спорт

В Гостином дворе прошел форум «Мы вместе. Спорт»

Strømsgodset tapte mot KBK

TV 2 Norge

Flamur Kastrati (27) scoret to mål for Kristiansund mot gamleklubben Strømsgodset i Drammen. Kampen endte til slutt 3-2 til gjestene.

Målmaskinen Boli kunne vært tapt for Stabæk

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Bodø/Glimt 2–0) Han scoret 17 mål på 29 kamper da Stabæk reddet seg fra nedrykk i fjor. Nå har Franck Boli (25) fire scoringer på fem kamper. Og bekrefter at han kunne vært i en langt mer lukrativ liga.

To magiske minutter da Stabæk banket Glimt

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Bodø/Glimt 2–0) Ledermål, kjempesjanse og straffe. Det tok to forrykende minutter så var matchen på Nadderud i realiteten avgjort for Stabæk.