123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 23.04.2019

Jordskjelv i India

NRK.no 

Et kraftig jordskjelv har rammet nordøst i India, mot grensen til Kina. Det melder det amerikanske jordskjelvobservatoriet. Foreløpig er det ikke meldt om omkomne eller skadde.

Ødegaards Vitesse fikk bank

TV 2 Norge 

Serieleder Ajax ble et nummer for store for Martin Ødegaard og Vitesse i den nederlandske æresdivisjonen i fotball tirsdag. Kampen endte 4-2.
Ødegaards Vitesse fikk bank av Ajax

Dagbladet  

Serieleder Ajax ble et nummer for store for Martin Ødegaard og Vitesse i den nederlandske æresdivisjonen i fotball tirsdag. Kampen endte 4-2.

Ødegaard & Co. sjanseløse mot Ajax

Verdens Gang 

(Ajax - Vitesse 4–2) Martin Ødegaard (20) fikk kjenne på Europas toppnivå da hans Vitesse fikk juling av Champions League-semifinalist Ajax.


Spurs trøblet. Så dukket Eriksen opp

Dagbladet  

Tottenham slet lenge med å score hjemme mot nedrykkstruede Brighton, men Christian Eriksens scoring to minutter før slutt sikret seieren.

Eriksen-magi reddet Tottenham

TV 2 Norge 

Etter sjanse på sjanse og stang ut, sørget Christian Eriksen for magi på Tottenham Hotspur Stadium, da han sikret 1-0 seier i det 88. minutt med et drømmetreff fra rundt 30 meter.

Odd ubeseiret, stoppet Vikings frammarsj

Dagsavisen 

(Odd - Viking 1-0). Markus André Kaasa fikk sjansen i Odds jakt på et seiersmål og takket for tilliten ved å bli matchvinner mot Viking i eliteserien tirsdag.

Ap utfordrer regjeringen på asylpolitikk-forskjellene

Verdens Gang 

Aps innvandringspolitiske talsperson mener det er store forskjeller mellom Ap og regjeringen i asylpolitikken, og utfordrer innvandringsministeren, som mener Aps planer er helt urealistiske.

Dansk drømmetreff - Tottenham vant

Verdens Gang 

(Tottenham – Brighton 1–0) Tottenham drømmer om finale i Champions League. Bare Ajax står i veien. De er uten superspissen Harry Kane. Men de har Christian Eriksen.

- Muslimene har blitt «de fremmede»

Dagbladet  

Etter borgerkrigens slutt i 2009, er muslimene på Sri Lanka de som diskrimineres og angripes mest. Et terrorangrep begått i islams navn er deres verste marerittet.

Største brann på 4 kvadratkilometer

NRK.no 

Den største brannen i Sokndal er på rundt 4,5 kvadratkilometer, og den nærmer seg bebyggelsen, det sier ordfører i Sokndal, Trond Arne Pedersen. – Denne brannen er ikke over i kveld eller i natt, det holder nok på i morgen og, sier Pedersen.

Brann ved svensk flyplass

NRK.no 

Brannfly og helikoptre er satt inn mot en brann i skogen utenfor Landvetter flyplass ved Göteborg, melder Aftonbladet. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen som sprer seg i den kraftige vinden.

Barnehageansatt etterforskes

NRK.no 

Politiet i Møre og Romsdal etterforsker en ansatt i en barnehage for seksuelle handlinger mot to barn. Det skriver Romsdals Budstikke. Politiet skal ifølge avisa ha mottatt en bekymringsmelding i september 2018 og startet da etterforskning.

Brannhelikoptre gir seg for natten

NRK.no 

Brannhelikoptrene som har hjulpet til med slukkingen av brannen i Sokndal stanser arbeidet for natten. Det melder politiets innsatsleder. Det er flere branner i terrenget, som kan spre seg til bolighus i området. Brannvesenet har ikke kontroll.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.