123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 12.04.2019

Vi kan lære av «Game of Thrones»

Dagbladet  

Søndag 14. april starter siste sesong av «Game of Thrones». Jeg er er helt sikkert ikke den eneste som gleder meg som en unge.

Trump vurderer migrant-forslag

NRK.no 

Donald Trump vurderer sterkt å sende migranter til byer i USA som ikke samarbeider med immigrasjonsmyndigheter i USA. Forslaget har fått sterk kritikk.
Verdensrekord i forvirring

TV 2 Norge 

Kristine Stavås Skistads verdensrekord røk like fort som den ble satt. Eller gjorde den egentlig det?

Bekrefter ildspåsettelse

NRK.no 

En mann forsøkte å sette fyr på seg selv utenfor Det hvite hus, ifølge Secret Service. Han er sendt til sykehus. Det hvite hus ble sperret av etter hendelsen. – Politiet slukket brannen og utførte førstehjelp, tvitrer Secret Service.


Ektepar påkjørt - kvinne i 50-årene døde

Verdens Gang 

En kvinne i 50-årene døde etter en påkjørsel på en gangvei i Sandefjord. Ektemannen hennes er lettere skadet. Politiet har funnet den etterlyste bilen, men ikke sjåføren.

Kvinne døde etter påkjørsel - leter etter sjåfør

Verdens Gang 

En kvinne i 50-årene døde etter en påkjørsel på en gangvei i Sandefjord, opplyser politiet. En annen fotgjenger er skadet. Politiet har funnet den etterlyste bilen, men ikke sjåføren.

Kritisk skadd etter påkjørsel

NRK.no 

En kvinne er kritisk skadd etter at hun ble påkjørt i et gangfelt i Sandefjord fredag kveld. Ifølge politiet kjørte en bil fra stedet. En mann i 50-60-årene og en kvinne ble sendt til Sykehuset i Vestfold etter påkjørselen i Lahelleveien.

General tar over som leder

NRK.no 

Leder for militærjuntaen i Sudan, tidligere forsvarsminister Awad Ibnouf, går av som midlertidig leder, dagen etter at hæren avsatte president Omar al-Bashir. General Abdel-Fattah Burhan tar over som leder.

Gauseth og Glesnes skjelte ut hverandre: – Jeg skulle sparket ham ned

Verdens Gang 

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Mjøndalen 2–3) Dramaet var ikke før over ute på kunstgresset før det smalt mellom kapteinene ute på banen. Etterpå fortsatte Strømsgodsets Jakob Glesnes og Mjøndalens Christian Gauseth å skjelle hver andre ut i pressesonen.

Varsler krise for dyrelivet

NRK.no 

På Svalbard gir økt turisme og et varmere klima grobunn for arter som truer det sårbare miljøet. Nå vil Sysselmann at reiselivet skal bli mer bevist på at de også har et ansvar.

Varsler krise for dyrelivet på Svalbard

NRK.no 

På Svalbard gir økt turisme og et varmere klima grobunn for arter som truer det sårbare miljøet. Nå vil Sysselmann at reiselivet skal bli mer bevist på at de også har et ansvar.

Trump beordret stenging av grensa

NRK.no 

USAs president Donald Trump har beordret stenging av landets sørlige grense mot Mexico, selv om han hadde lovet å ikke gjøre det på et år, det melder The New York Times.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.