123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 24.02.2019

Sølv-Riiber kritisk til egen prestasjon

Dagsavisen 

Jarl Magnus Riiber jublet for karrierens første VM-medalje på seniornivå søndag, men var samtidig uhyre selvkritisk med hensyn til egen VM-innsats i hoppbakken.
To menn anmeldt for bæring av kniv

NRK.no 

En mann i 30 års alderen ble pågrepet for trusler, bæring av kniv og hatkriminalitet i Sandnes. Han oppførte seg truende. En mann i samme følget ble også anmeldt for knivbæring. De var i ferd med å henge opp materiell for høyreekstreme aktiviteter.

Barn i 11-årsalderen sender «dickpics»

TV 2 Norge 

Det har blitt et problem at barn ned i 11-12-årsalderen sender og mottar dickpics. Det mange av barna ikke vet er at det er ulovlig å sende bilder av kjønnsorganer uoppfordret.


Fuck Brexit – leve pønken

Dagbladet  

Ny bok tar for seg hvor viktig musikken var da Nord-Irland var herjet av bomber, hat og splid. Og nå?

Mange vil ha kunsten til Lakk-Laila

NRK.no 

Etter at dekorlakk-kunstnaren Laila fekk besøk av Norge Rundt, har det strøyma på med meldingar. Det er mange som vil gjere litt ekstra for å imponere med bilen sin.

Mamadou stormet piggtrådgjerdet

NRK.no 

15 år gammel la Mamadou ut på vandring. Nå, mer enn to år senere, holder EU og de arabiske landene toppmøte for å stanse sånne som ham.

Skarstein tok VM-bronse

NRK.no (sport) 

Birgit Skarstein tok bronse på søndagens langdistanse under Para-VM i Prince George i Canada. Det er hennes andre bronse i VM. Skarstein har slitt med halsen de siste dagen, og det var lenge usikkert om hun skulle gå. Oksana Masters (USA) tok gull.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.