123ru.net
World News in Norwegian

Новости за 14.01.2019

Kjempar for kvar si reversering

NRK.no 

I innspurten av regjeringsforhandlingane stridast det om heroinassistert behandling, kvoteflyktningar, asylsøkjarar, abort og opningstider for sal av alkohol, etter det NRK får opplyst frå kjelder med kjennskap til forhandlingssituasjonen.
Her ser yrkessjåføren døden i øynene

NRK.no 

Yrkessjåføren fra Herøy i Nordland var sikker på at han skulle miste livet. I går havnet han i stedet på en åker i Namsskogan etter å så vidt ha unngått å bli knust av møtende semitrailer.


Italiensk rømling utlevert

NRK.no 

Den venstreradikale italieneren Cesare Battisti er nå utlevert til italienske myndigheter. Han ble dømt for fire drap i 1981, men rømte fra fengselet og dro til Frankrike. Lørdag ble han arrestert i Bolivia etter nesten 40 år på rømmen.

Glatte veier på fjellovergangene

NRK.no 

Det er glatte veier, kolonnekjøring og vanskelige kjøreforhold på flere av fjellovergangene i Sør-Norge. Filefjell ser ut til å være det tryggeste alternativet for folk som ferdes mellom øst og vest, melder Vegtrafikksentralen.

Butikk ranet i Bergen

TV 2 Norge 

To personer som var bevæpnet med kniv, ranet en butikk i Bergen sentrum søndag kveld.

Prøvde å rane gutter med pistol

NRK.no 

Seks tenåringsgutter er tatt hånd om av politiet etter at de skal ha prøvd å rane to 14 år gamle gutter med kniv og pistol ved Trasop skole i Oslo søndag kveld. Guttene vil bli avhørt og tatt hånd om av politi og foreldre.

Forsinkelser i flytrafikken

NRK.no 

Det er forsinkelser i flytrafikken til og fra Værnes. Pressetalsmann i Avinor, Lasse Vangstein, sier det har vært utfordringer i forhold til nedbør og vind, og brøyting av rullebanen. Folk bes møte som normalt til flyene sine.

Knivran i Bergen

NRK.no 

Politiet jakter to personer etter at en butikk i Bergen sentrum ble ranet søndag kveld. To personer skal ha løpt fra stedet.

Knivran i Bergen sentrum

NRK.no 

Politiet jakter to personer etter at en butikk i Bergen ble ranet søndag kveld.

Polsk ordfører alvorlig stikkskadd

NRK.no 

Tilstanden til ordføreren i Gdansk som ble knivstukket er alvorlig. Det sier landets innenriksminister, som kaller handlingen barbarisk. Pawel Adamowicz ble angrepet da han sto på scenen under et veldedighetsarrangement.

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в режиме онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас.