123ru.net
World News in Bosnian

Kineski radnik kompanije Ziđin preminuo rudniku u Srbiji

038
Kineski radnik kompanije Ziđin preminuo rudniku u Srbiji

Kineski državljanin Y.K. (38), zaposlen u kompaniji Ziđin, preminuo je 22. aprila u rudniku "Veliki Krivelj" kod grada Bora u istočnoj Srbiji, saopšteno je iz kompanije Ziđin, a prenosi novinska agencija Beta.

Uzrok smrti nije poznat.

Pozivajući se na izjave zaposlenih, iz te kineske kompanije su naveli da je Y.K. na posao došao na vreme i nije pokazivao, niti se bilo kome žalio na zdravstvene tegobe.

"Na putu, dok je prelazio sa jednog na drugo mesto jednostavno se onesvestio i pao, pa je odmah pozvana hitna pomoć", saopštili su iz kompanije.

Radnik je prevezen u gradsku bolnicu ali je, prema rečima direktora Opšte bolnice Gorana Joksimovića, stigao bez znakova života.

O ovom događaju odmah su obavešteni i policija i tužilaštvo, a uzrok smrti će se utvrditi nakon istrage koja je u toku, naveli su iz kompanije Ziđin.

Мобильный 6
Загрузка...
Комментарии для сайта Cackle

Russian.city

Слухи, сплетни...
Новости Москвы на Moscow.media


Все города России от А до Я

123ru.net – это самые свежие новости из регионов и со всего мира в прямом эфире 24 часа в сутки 7 дней в неделю на всех языках мира без цензуры и предвзятости редактора. Не новости делают нас, а мы – делаем новости. Наши новости опубликованы живыми людьми в формате онлайн. Вы всегда можете добавить свои новости сиюминутно – здесь и прочитать их тут же и – сейчас в России, в Украине и в мире по темам в режиме 24/7 ежесекундно. А теперь ещё - регионы, Крым, Москва и Россия.


Новости России