Ο Γιανάι μοιράζει ρολόγια αξίας 50.000 ευρώ για να… μείνουν οι παίκτες στην ομάδα (vid)
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες της ομάδας εν μέσω της αβεβαιότητας που επικρατεί στο Ισραήλ λόγω των πολεμικών εξελίξεων.
Εκμεταλλευόμενος την οικονομική του επιφάνεια, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αποφάσισε να προσφέρει σε κάθε αθλητή ένα πολυτελές ρολόι «Audemars Piguet Royal Oak», με την αξία κάθε κομματιού να αγγίζει τις 50.000 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα ρολόγια τοποθετήθηκαν σε χώρο ξενοδοχείου, προκειμένου οι παίκτες να επιλέξουν εκείνο που προτιμούν.
Ωστόσο, η προσφορά συνοδεύεται από έναν σαφή στόχο: να παραμείνουν όλοι στην ομάδα, να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος και να κατακτήσουν τον τίτλο.
Η κατάσταση στη χώρα παραμένει τεταμένη, καθώς ο ημιτελικός ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ διακόπηκε και αναβλήθηκε εξαιτίας νέας αεροπορικής επίθεσης.
Παρά το κίνητρο που προσφέρθηκε, οι Αντόνιο Μπλέικνι και Νταν Οτούρου επέλεξαν να αποχωρήσουν από το Ισραήλ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία του Γιανάι.
