123ru.net

World News in Finnish

Новости от Sportsweek.org

Sportsweek.org

Первые новости сегодня

В Алтайском крае осужден мужчина, убивший местного бизнесмена гвоздодером

Пресс-служба прокуратуры РФ по Алтайскому краю сообщает о вынесении приговора по уголовному делу в отношении 42-летнего мужчины... Читать дальше...

Все новости

Sveitsissä avattiin maailman jyrkin junarata

Iltalehti.fi 

Enimmillään rata nousee 110 metriä sadan metrin matkalla. Rata kulkee Schwyzin kaupungista autottomaan Stoosin alppikylään, noin 50 kilometriä Zürichin eteläpuolella. Kokonaisuudessaan radan pituus on 1 720 metriä. Jyrkimmillään rata nousee 110 metriä sadan metrin matkalla. Kokonaisuudessaan nousua on 743 metriä.

KRP vahvistaa: Helsingin Sanomien toimittajan kotiin tehtiin etsintä

Iltalehti.fi 

Poliisi teki kotietsinnän Helsingin Sanomien toimittajan kotiin sunnuntai-iltana. Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina artikkelin, jonka lähteinä oli käytetty salaisia asiakirjoja. kertoi maanantaina, että poliisi teki lehden toimittajan Laura Halmisen kotiin kotietsinnän. Hän on toinen lauantaina julkaistun Puolustusvoimien Viestikoekeskuksesta käsitelleen jutun kirjoittajista. Juttu on aiheuttanut valtavan kohun, koska artikkelin lähteinä oli käytetty salaisia asiakirjoja. Keskusrikospoliisi vahvistaa Iltalehdelle, että poliisi teki kotietsinnän, jonka kohteena oli HS:n toimittaja. Читать дальше...

Huolestuttava uutinen Pikkuleijonille: AHL-vahvistus loukkaantui

Iltalehti.fi 

Charlotte Checkersia edustava Janne Kuokkanen on loukkaantuneiden kirjoissa. Niin kertoo Checkersin otteluraportti Laval Rocketin kohtaamisen jälkeen. Tieto Kuokkasen vammasta on huolestuttava Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueelle, joka odottaa saavansa hyökkääjän mukaan tapaninpäivänä alkavaan MM-turnaukseen.

Vaasan Sportin kotihallissa onnettomuus - seuralta viesti loukkaantuneille

Iltalehti.fi 

Vaasan Sportin kotipelien kohtalo on auki Raskasta joulua -konsertissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ylistää Vaasan konserttiyleisöä - katso videolta, kuinka neuvokkaasti ihmiset toimivat. Vaasan jäähallissa tapahtui onnettomuus Raskasta joulua -konsertin aikana sunnuntaina. Ilmastointilaitteistoa ja valokisko romahtivat hallin katosta yleisön päälle. Seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi.


Miksi tämä ei mene jakeluun? Alyssa Milano joutui selittämään ahdistelukulttuuria Matt Damonille

Iltalehti.fi 

Matt Damon vertasi takapuolesta puristelua ja lapsen raiskausta. Julkkikset selittävät nyt miehelle me too -ilmiön taustaa. Alyssa Milano aloitti me too -kampanjan. Näyttelijä Matt Damon laukoi ilmeisen ajattelemattomia kommentteja me too -ilmiöstä ABC:n haastattelussa. Hän sanoi, ettei kaikelle seksuaaliselle ahdistelulle ole syytä antaa samanlaista painoarvoa ja vertasi jopa keskenään takapuolesta puristelua ja lapsen raiskausta.

Petostehtailu roimassa kasvussa 2010-luvulla - suuri osa rikoksista jää viranomaisilta piiloon

Iltalehti.fi 

Rikoksentorjuntaneuvoston mukaan viranomaisten ja pankkien pitää seurata petosrikollisuuden trendejä ja auttaa kansalaisia kiertämään huijareiden ansat. Petosrikollisuus on ollut selvässä kasvussa 2010-luvulla, selviää Rikoksentorjuntaneuvoston tuoreesta katsauksesta. Poliisin tilastoimat petokset ja niiden yritykset ovat kaksinkertaistuneet kuudessa vuodessa. Vuonna 2010 näitä tapauksia oli 20 380. Vuoteen 2016 mennessä määrä oli noussut 40 416:een. Muun muassa maksuvälinepetokset kolminkertaistuivat... Читать дальше...

Liisa, 91, häädettiin asunnostaan, lukot vaihdettiin kolmessa minuutissa: ”Minua uhattiin käsiraudoilla”

Iltalehti.fi 

Liisa Tiukka häädettiin käräjäoikeuden häätöpäätöksellä omasta asunnostaan Tampereen ydinkeskustasta likaisuuden ja luteiden takia. - Kuolemakin olisi ollut parempi, kuin häätö omasta kodista jouluksi pois, Liisa Tiukka, 91, sanoi surullisena kotitalonsa ovella ennen taksia, joka vei vanhuksen Koukkuniemen vanhainkotiin. Liisa häädettiin käräjäoikeuden häätöpäätöksellä omasta asunnostaan Tampereen ydinkeskustasta likaisuuden ja luteiden takia.

Huippumallin stailauskikka saa neuleet näyttämään paremmilta

Iltalehti.fi 

Malli Chrissy Teigenin rento talviasu löytyneet sinunkin kaapistasi. Malli Chrissy Teigen taitaa huolettoman mutta hienostuneen pukeutumisen. Tuoreissa kuvissa Chrissy ihastuttaa asussa, jollainen on kenen vain helppo kopioida. Malli yhdisti rennon, valkoisen neuleen mustiin pillifarkkuihin ja nilkkureihin. Lookin viimeistelivät asusteet: Guccin vyö, Chanelin reppu, isot korvarenkaat ja tietty sipaisu kirkkaan punaista huulipunaa.

Naisten kodittomuus yleistyy - Janna, 37, tietää minkälaista on nukkua taivasalla: ”Saatoin olla ainoa nainen 50 miehen porukassa. Nyt naisia voi joukossa olla parikymmentäkin”

Iltalehti.fi 

Kodittomista jo neljännes on naisia. Janna Sandströmillä on kolmen vuoden kokemus siitä, millaista se on. Janna Sandströmin, 37, kokemukset 2000-luvun alkuvuosilta kuvaavat hyvin sitä, millaista naisten asunnottomuus on. Läheskään aina se ei näy katukuvassa, sillä naisilla on paremmat turvaverkostot kuin miehillä: usein yösija löytyy jonkun tuttavan luota. Nelisen kuukautta erilaisissa pätkissä noista vuosista meni kuitenkin myös täysin taivasalla. Se on tyypillistä juuri kaikkein huono-osaisimmille naisille, huumeiden käyttäjille. Читать дальше...

Tuhannet kutsuttiin stadionille seuraamaan kuolemaantuomittujen tuomitsemista Kiinassa

Iltalehti.fi 

Kymmenen ihmistä teloitettiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen Etelä-Kiinassa. Kiinalainen tuomioistuin jakoi stadionilla kuolemantuomiot kymmenelle ihmiselle tuhansien ihmisten seuratessa tapahtumaa Lufengissa, Guangdongin provinssissa, 160 kilometrin päässä Hongkongista. Tuomitut kymmenen henkilöä vietiin välittömästi tuomion antamisen jälkeen teloitettavaksi. Teloitetuista seitsemän sai tuomionsa huumerikoksista ja kolme murhista sekä ryöstöistä.